Vatan Bilgisayar 10 gündür sipariş verilen sistemi toplayamadı

grizzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hızlıca konuya gireyim, ayın birinde Vatan Bilgisayar'dan bir bilgisayar siparişi verdim lakin gösterilen tahmini teslimat tarihi 7 Temmuz olmasına rağmen şu an 11 Temmuz'da hala montaj aşamasında, aslında çok da bir problem yoktu yoğunluk vardır dedim yine de meraktan müşteri hizmetleri aradım ve daha montaja başlanmadığını, kargonun gelme süresinin de ortalama 4 iş günü olduğunu duyunca cidden sinirim bozuldu. Ayrıyeten müşteri hizmetleri biz maalesef bir şey yapamıyoruz diyerek geçiştirdi ki bu daha da sinirimi bozdu, şahsen bir daha asla vatandan sipariş vermem sizlerin de bu hataya düşmesini istemem.

Pardon hocam geç gördüm sizde durumlar nasıl bizim sistem hala montaj aşamasında müşteri hizmetlerine ne kadar sert çıkışsanda aynı şeyleri geveleyip duruyorlar cidden çok rezil bir firma.

Aradım montajsız gönderin dedim dün hocam bari öyle gönderseler hafta sonuna kadar onu bekliyorum.

Pardon hocam geç gördüm sizde durumlar nasıl bizim sistem hala montaj aşamasında müşteri hizmetlerine ne kadar sert çıkışsa nda aynı şeyleri geveleyip duruyorlar cidden çok rezil bir firma.
ben 5inde sipariş verdim acayip darladım sürekli mesaj atdım oyle benimkini bugün kargoya vericekler sende darla başka türlü beklersin iade edicem falan dedim hemen kargoyu hazırladılar böyle boş firima

Ben 5'inde sipariş verdim acayip darladım sürekli mesaj attım oyle benimkini bugün kargoya verecekler sende darla başka türlü beklersin iade edeceğim falan dedim hemen kargoyu hazırladılar böyle boş firima.

Bende sürekli darladım en sonunda bazı parçaların stokta olmadığını haftaya sistemin evime ulaşacağı bilgisini aldım tabii bu bir 6 7 arama sonrası söylendi cidden adamakıllı bilgilendirme yapmamaları çok saçma en azından stokta problem olduğunu söyle bizde ya iptal edelim ya da beklentimizi ona göre ayarlayalım.

Faturanız Ankara şubesi mi galiba bu şube böyle sorun çıkartıyor.
Evet Ankara/Mamak şubesi.

Bende sürekli darladım en sonunda bazı parçaların stokta olmadığını haftaya sistemin evime ulaşacağı bilgisini aldım tabii bu bir 6 7 arama sonrası söylendi cidden adamakıllı bilgilendirme yapmamaları çok saçma en azından stokta problem olduğunu söyle bizde ya iptal edelim ya da beklentimizi ona göre ayarlayalım.

Benim de ortada yok hala bir ayda gelir sistem cidden rezil firma gördüm de bu derecesine denk gelmemiştim demonte gönderin dedik onu da beceremiyorlar gönderdikleri zamanda kesin eksik vs bir sorun çıkar iade etsem direkt yatıyorsa ücret iade düşünmeye başladım.

Benimkini kargoladilar yarın elimde olur diye gözüküyor sizleri de haberdar ederim sorun olursa hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı