Vatan Bilgisayar 2020 Kampanyası

Acer vs Hp

• Acer Aspire 5 256Gb Ssd 4Gb Ram

• Hp Pavilion 128Gb SSD 4Gb Ram

• Başka bir laptop, yorumlarda belirtiniz.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
8
Merhaba,
Evde eski bir bilgisayar var, bunu değiştirmek istiyorum olabildiğince ucuza. 2010 yılında Vatan dan almıştım. Bugün kampanyayı görünce 2878 Tl olan Acer Aspire 5 A512-52G 4Gb modeli dikkatimi çekti. Diğer Hp laptop da güzel lakin aralarında fark var mı sormak istedim. Yakın zamanda bu ikisinden birini satın alacağım. Bu fiyata(2800 civarı, 3000 altı) daha iyi bir laptop bulabilir miyim yakın zamanda? Vatan'daki kampanyadan yararlanabilmek için ürünün tüm parçalarının sıfır olması gerekiyor mu? Daha da geneli, bilgisayar çalışsa yeter mi? Teşekkürler...
Acer
Hp

İlla dizüstü mü olması gerekiyor peki? Yani bu fiyat aralığında bir dizüstü zaten zor da bir de oyun falan içinse çok çok zor olur. Masaüstü olarak daha faydalı ve yüksek bir sisteme sahip olabilirsin bence.

Ama laptop şart diyorsan ona karışamam tabii.

masaüstütoplarsın.png

İlla dizüstü mü olması gerekiyor peki? Yani bu fiyat aralığında bir dizüstü zaten zor da bir de oyun falan içinse çok çok zor olur. Masaüstü olarak daha faydalı ve yüksek bir sisteme sahip olabilirsin bence.

Ama laptop şart diyorsan ona karışamam tabii.
Laptop şart, eski olan 10 yıllık olduğu için onu yenileyeyim diyorum. Öneriniz var mı?

önce kampanya karlımı diye bir incele bilgisayar fiyatlarını üzerine 799 tl indirilebilir ofis lisans ücreti koyup(bu internet üzerinden alındığında yaklaşık 80tl civarında) sonrada 2200tl indirim yapıyor.
Aynı bilgisayarı zaman zaman %18 kdv indirimli sattığınıda göz önüne alırsak basit bir hesap yapalım
senin bilgisayarın ofis olmadan fiyatı 4099tl
eğer %18kdv indirimine denk gelsek yaklaşık 720tl eksik alacaktık ki buda bize 3379 tl ye gelecekti bunada 80 ofis fiyatı ekle,3459tl
zaten bize 2200tl iade fiyatı düşüldüğündeki fiyatı 2.878 TL
aradaki fark 581tl makinen ne olursa olsun senin cihazına 581tl fiyat biçiyor. Değermi, Deymezmi?
sattıkları makinalarda 14inc ssd 256gb 4gb rem . Bu makineyi ne iş için kullanacağını bilmiyorum ama , sınıfının en düşüğü bence

önce kampanya karlımı diye bir incele bilgisayar fiyatlarını üzerine 799 tl indirilebilir ofis lisans ücreti koyup(bu internet üzerinden alındığında yaklaşık 80tl civarında) sonrada 2200tl indirim yapıyor.
Aynı bilgisayarı zaman zaman %18 kdv indirimli sattığınıda göz önüne alırsak basit bir hesap yapalım
senin bilgisayarın ofis olmadan fiyatı 4099tl
eğer %18kdv indirimine denk gelsek yaklaşık 720tl eksik alacaktık ki buda bize 3379 tl ye gelecekti bunada 80 ofis fiyatı ekle,3459tl
zaten bize 2200tl iade fiyatı düşüldüğündeki fiyatı 2.878 TL
aradaki fark 581tl makinen ne olursa olsun senin cihazına 581tl fiyat biçiyor. Değermi, Deymezmi?
sattıkları makinalarda 14inc ssd 256gb 4gb rem . Bu makineyi ne iş için kullanacağını bilmiyorum ama , sınıfının en düşüğü bence
Bir iş için kullanmayacağım, arada bir kullanacağım internette dolaşmak için. Şu anki laptop o kadar eski ki 1080P video açınca mavi ekran veriyor. Zaten ederi 500Tl maks. O yüzden bulmuşken böyle bir kampanya, yenileyeyim diyorum.
Laptop alacağım, öneriniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı