Vatan Bilgisayar 3080 sistem alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Vatan Bilgisayar'da bir sistem buldum fiyatı sizce uygun mu? Özellikleri ne kadar iyi? RAM yükseltme ve depolama kısmında yükseltme Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden yapılabilir miyim?

Link: INTEL I7 12700K-MSI RTX3080 SUPRIM X-PRO Z690-P DDR4-MSI 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Paranız varsa sorulucak soru değil yapıştırın. O paraya başka sistem yapılır mı orası başka.

Paranız varsa sorulucak soru değil yapıştırın. O paraya başka sistem yapılır mı orası başka.

Normalde toplansa ya da benzer hazır sistem olursa fiyatı tahminen ne kadar olur?
Ozellikler iyi hoş da cok pahali geldi bana.
Normalde toplansa ya da başka yerde hazır olarak satılsa ne kadara satılır ?
Hocam para var aslında fakat 1 aydır bir seçim yapamadım birde üstüne savaş çıktı artık net bir karar almak istiyorum.

Normalde toplansa ya da benzer hazır sistem olursa fiyatı tahminen ne kadar olur?

Normalde toplansa ya da başka yerde hazır olarak satılsa ne kadara satılır?

Hocam para var aslında fakat 1 aydır bir seçim yapamadım bir de üstüne savaş çıktı artık net bir karar almak istiyorum.

@Sir Benjamin hocam yardımcı olur musunuz arkadaşa? O daha hakim bu konulara. Bu kadar fazla bütçeye hiç öneri yapmadım :D

Geldim, selamlar.

Sistemde sıvı soğutma berbat öncelikle onu söyleyeyim. Onun harici parçalar iyi, sadece işlemciye güzel bir soğutucu lazım kesinlikle.

Bu fiyatlarda başka ne var bilmiyorum, ekim-kasım ayından sonra hazır sistemlere göz gezdirmeyi bıraktım. Artık sadece önüme gelenleri yorumluyorum.

Şunu belirteyim, bütçene uygun hazır sistemlere belirteceğim sitelerden bak; çıkanları buraya at ben de yorumlayayım. Bunu iyi yaparım. :)
  • İtopya
  • GameGaraj
  • Sinerji
  • İncehesap
  • QP
  • Molecule PC
  • Tebilon
  • Gaming Gen TR
Buralardan bakılabilir hazır sistemlere.

Paranın yarısı sizde kalsın. O kadar fazlasına gerek yok. Elbette Vatan'daki daha iyi, daha kaliteli donanımlar kullanmış ama gerek yok.
3080 ekran kartına sahip bir sistem konusundaki fikir danışan dostumuza böyle bir öneri vermen çok hoş bir detay olmuş. i7 12700K isteyen bir kullanıcıya i5 önererek onun işini fazlasıyla çözdün bence.

Arkadaşlar merhaba, Vatan Bilgisayar'da bir sistem buldum fiyatı sizce uygun mu? Özellikleri ne kadar iyi? RAM yükseltme ve depolama kısmında yükseltme Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden yapılabilir miyim?

Link: INTEL I7 12700K-MSI RTX3080 SUPRIM X-PRO Z690-P DDR4-MSI 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sistem genel olarak fiyatlandırma konusunda biraz yüksek gibi ama @lammf2k hocamın dediğine katılıyorum. Bekledikçe piyasanın yükseldiğini unutmamak gerekiyor. Bileşenler gayet kaliteli tercih edilmiş, alınabilir diye düşünüyorum.

Paranın yarısı sizde kalsın. O kadar fazlasına gerek yok. Elbette Vatan'daki daha iyi, daha kaliteli donanımlar kullanmış ama gerek yok.

Hocam geleceğe yatırım yapıyorum ve yazılımla uğraşan biriyim. Yani üst düzey bir şey almak istiyorum hem GPU hem de CPU için.

3080 ekran kartına sahip bir sistem konusundaki fikir danışan dostumuza böyle bir öneri vermen çok hoş bir detay olmuş. i7 12700K isteyen bir kullanıcıya i5 önererek onun işini fazlasıyla çözdün bence.

Sistem genel olarak fiyatlandırma konusunda biraz yüksek gibi ama @lammf2k hocamın dediğine katılıyorum. Bekledikçe piyasanın yükseldiğini unutmamak gerekiyor. Bileşenler gayet kaliteli tercih edilmiş, alınabilir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi Vatan'daki çok daha iyi olduğunu belirttim ancak fiyatı çok tuzlu. Dilese bu sistemi sayın alıp işlemciyi satıp 12700 alabilir. Fiyat performans açısından avantajlı fakat beğenmediği yada yükseltmek istediği durumlarda arta kalan parasına alabilir diye düşünüyorum.
Hocam geleceğe yatırım yapıyorum ve yazılımla uğraşan biriyim. Yani üst düzey bir şey almak istiyorum hem GPU hem de CPU için.
Anladım düşüncenize saygı duyuyorum. Fakat arta kalan paraya istediğini yükseltebilirsiniz. Gene de size kalmış. Vatan'daki sistem iyi bütçe sorun değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı