Vatan Bilgisayar A750 Sistem alınır mı?

Dah uyguna bulamadim Vatan'dan.

Belki magazaya gidip alabilirsiniz, stok varsa.
Stok olsa iyi olurdu, A750 biraz tedirgin etti. Optimizasyonu yokmuş sanırım ve benim en çok oynadığım oyun GTA 5... GTA 5 için şu an kullandığım RX 470 ile verdiği fps aynı. Acaba ne zaman directx 11 oyunları için optimize edilir.

Stok olsa iyi olurdu, A750 biraz tedirgin etti. Optimizasyonu yokmuş sanırım ve benim en çok oynadığım oyun GTA 5.. GTA 5 için şu an kullandığım RX 470 ile verdiği FPS aynı. Acaba ne zaman DirectX 11 oyunları için optimize edilir.

Bence attigim Blade 6600 almaya calisin en az.

Hocam gerçekten sistem iyiye benziyor, siz sorun yaşadınız mı vatandan kaynaklı? Arkadaşlar alınmaz diyor tedirgn oldum valla
Hocam ben kasayı rampage aldım ama belki bana güzel denk gelmiştir bilmiyorum. Yatarken indirme yapıyor diye bilgisayarı açık bırakmıştım. Normalde bizim buralar akşam çok sıcaktır. Gece yarısı oda soğuduğundan üstüme örtü çekmiştim. Sadece kargolama süreci fazlaydı salı günü sipariş vermiştim sonraki hafta perşembe geldi. Ama sağlam ve güzel paketlenmişti.

ARC A750 Mecburiyeti doğdu o zaman maalesef.
Hocam Intel almayın, kesinlikle almayın. Çok fazla driver sorunu ve mavi ekran almıştım ben de.

Hocam Intel almayın, kesinlikle almayın. Çok fazla driver sorunu ve mavi ekran almıştım ben de.
Gerçekten RX 6700 Sistemini çok beğendim ama stok yok diyor, şimdi almayacağım o yüzden belki stok gelir. Aklım o kasada kaldı, 4-5 yıl götürecek bir kasa gibi. Stoklara gelir umarım gelirse hemen alıcam, güzel sistem. Vatan taksitte çok iyi yoksa başka sistemlerde buldum ama 3-4 bin lira fark koyuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı