5500 işlemci şuan için yeterli zaten. bütçesi max 45-15 bin liraysa 5500 alınabilir. ama teknopanda isimli pc en mantıklısı zaten.Yükseltmesi ekstra uğraştırıcı olur hocam heleki fiyatlar daha kötu olmadan alınıcaksa en iyi şekilde alınmalı bence
Mecburiyetten dolayı vatandaki arc a750 li sistemi alacağım. Powerboost markası sanırım iyi değil peki oynatmayacak veya açmayacak kadar mı iyi değil yani hiç mi iyi performans vermez?
Merhaba, şu an halihazırda RX 470 Build'e sahip bir sistemim var. Artık devri geçti, değiştirmek istiyorum. Vatan bilgisayarda taksitlerde neredeyse hiçbir şey koymuyor o yüzden Vatan'dan alacağım sanırım. Arc A750 sistemin kasasını değiştireceğim, Power Boost canlı bomba gibi dediler o yüzden Xigmatek kasa ekliyorum. 11294 TL gibi bir fiyatı oluyor, alınır mı? RX 6700 olan sistemi de var 16.000 TL.
RX 6700 sanırım daha iyi ayrıca A750 riskli diyen birkaç kişiyi gördüm. Açıkçası A750 bana daha uygun ama ikisini de alabilirim, aradaki 4.500 lira fiyat farkına değecek bir performans artışı olur mu?
Sizce hangisini almalıyım? Dediğim gibi taksitle alacağım fazla fark olmadığı için vatan uygun seçenek.
A750 sistem.
INTEL I3 12100F-MSI PRO H610M-E-ARC A750-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-MSI PRO H610M-E-ARC A750-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RX 6700 sistem.
AMD R5 5500 - RX 6700 PULSE - A520M K 1.0 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - RX 6700 PULSE - A520M K 1.0 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mecburiyetten dolayı vatandaki Arc A750'li sistemi alacağım. Power Boost markası sanırım iyi değil peki oynatmayacak veya açmayacak kadar mı iyi değil yani hiç mi iyi performans vermez?
Hocam itopya taksit yapacağım zaman çok fark koyuyor alamam maalesefAbarti olmus reis. 11 bine A750 sistem gayet hos, guc kaynagi degismez diye korkuyon herhal.
Yerinizde olsam zorlayip asagidaki sistemi alirim. Bu butcede alacagin hepsinden iyidir.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Neden? Powerboost kasayı değiştirdim xigmatek kasa ile, vatanı neden tercih etmemeliyim?Sırf vatan olduğu için linklere bile tıklama zahmetine girmeden söylüyorum eğer Power Boost denen naneye sahip PSU'ları kullanıyorsa alınmaz, çöpoğlu çöp sistemdir. Vatan'dan sistem sadece bedava sistem dağıttıkları gün sistem almak mantıklıdır. Paranızı çöpe atmayın.
Hocam taksitte nerdeyse fark yok o yüzden vatan tercih ettim6700 XT alın ve mümkünse Vatan bilgisayardan almayın. Eğer Arc 770 bile alsanız starfield gibi oyunlarda "Üzgünüz bu kart gereksinimleri desteklemiyor." gibi komik hatalar alabilirsiniz.
Hocam gerçekten sistem iyiye benziyor, siz sorun yaşadınız mı vatandan kaynaklı? Arkadaşlar alınmaz diyor tedirgn oldum valla6700 sistemi aldım ve hayatımda ben oyun oynamamışım dedirtti. İşlemciye ellemeden (5500) sadece anakart stoğu bitmiş diye anakartı ASUS A520M-K ve M.2'yi 14 liraya daha fazla performans verdiği için Kingston aldım. Perşembe akşamı gelmişti. FreeDOS olarak geldiği için hemen Windows kurdum. Güncellemeleri yaptım ve birkaç tane oyun indirdim. Forza Horizon 4 ve ETS 2 ile testlere başladım. Forza Horizon'da oyunun sunduğu en yüksek ayarları kendim özelleştirip seçtim (ekstrem ayarlar ve 8X MSAA) ortalama 130FPS ile 150FPS arası gidiyordu. Alta da rastgele bir zamanda çektiğim bir fotoğrafı bırakacağım. 130'un altına hiç düşmedi bu arada.
Eki Görüntüle 1939019
ETS 2'de maalesef oyun kayıtlarım modlardan dolayı bozuk olduğu için rastgele bir kayıta girdiğimde oyundan atıyor. Oyuna tekrar girdiğimde ise kayıt dosyalarınız bozuk gibi bir hata veriyordu. Bu akşam da Forza Horizon 5 testi gerçekleştireceğim sonuçları yazarım.
Pahalı satıyorlar çünkü.Hocam itopya taksit yapacağım zaman çok fark koyuyor alamam maalesef
Neden? Powerboost kasayı değiştirdim xigmatek kasa ile, vatanı neden tercih etmemeliyim?
Hocam taksitte nerdeyse fark yok o yüzden vatan tercih ettim
Hocam gerçekten sistem iyiye benziyor, siz sorun yaşadınız mı vatandan kaynaklı? Arkadaşlar alınmaz diyor tedirgn oldum valla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.