Vatan Bilgisayar 4 günlük işlemciyi iade alır mı?

Yer
Liège
Daha fazla  
Meslek
Müh.
Merhabalar, Vatan Bilgisayar Bursa Nilüfer'den bir sistem topladım 4 gün önce. İşlemcim Ryzen 5 3600 olacaktı ancak toplayacak arkadaş bu anakartın işlemciyi desteklemeyeceğini söyledi ve Ryzen 5 2600X aldım. Anakartım MSI PRO VDH PLUS. MSI destek sitesinde bu anakartın Ryzen 3. nesil işlemcileri destekleyen bir BIOS güncellemesinin yayınlandığını gördüm. Hemen BIOS update yaptım. Şimdi ben bu işlemciyi Bursa Vatan Bilgisayar'a götürüp geri vermek istersem, neredeyse aynı fiyattaki diğer nesil işlemciyi alabilir miyim? İade konusunda tecrübeleri olanlar fikirlerini belirtirse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer web sitesinden almadıysanız iade almıyorlar bildiğim kadarıyla fakat değişim yapabilirler veya üzerine para ekleyip başka bir ürün alabilirsiniz Vatan Bilgisayar'dan . Tavsiyem elinizi çabuk tutmanız doğrultusunda çünkü belirli bir gün limiti var bu konuda . Eğer gün aşımı dışında herhangi bir sorun yoksa ve değiştirme yanlısı değillerse biraz ısrarcı tutumda olmanızı öneriyorum. Ben daha önce aldığım kulaklığı bir başkasıyla değiştirmiştim .

Anlıyorum mesajınız için teşekkürler. 3 gün oldu alalı, o zaman yarın hemen gidip değiştirmeyi deneyeceğim. Mağazadan aldım. Değiştireceklerini düşünüyorum çünkü yanlış bilgilendirme yapıldı, ancak bu tarz ürünlerde problem de çıkarabilirler tabi.

Hiçbir firma maalesef direk değişim yapmıyor.
Öncelikle servis değişim yapması için işlemci bozuk olması gerek.
Bozuk ürünü zaten satmazlar.
Bende Bursa Nilüfer deyim.
Mağaza yetkilileri bizim yetkimiz yok servise gönderin diyecek!!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı