Alperen(Razor)Özer
Decapat
- Makaleler
- 4
O zaman yapacak bir şey yok.Ben de şu an ona bakıyordum ancak monitör lazım, şu an dizüstü sistem kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman yapacak bir şey yok.Ben de şu an ona bakıyordum ancak monitör lazım, şu an dizüstü sistem kullanıyorum.
Eki Görüntüle 373240Eki Görüntüle 373241Eki Görüntüle 373242
Üzgünüm telefondan SS aldım ama sistem güzel ve bütçeyi geçmedi.
O sistemdeki ekran kartının fiyatı düşecek. Şu an alması mantıksız.Bütçenizi artırırsanız efsane sistem.AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hayır arkadaşın önerdiği PSU çok daha iyi. 500W size yetecektir 80+ sertifikalı psu almaya çalışın. Rampage vs firmalardan uzak durun.
hocam bir sıkıntı olduğunda vatan bilgisayarda pc nizi istanbula gönderiyor ben sizin yerinizde olsam o kadar bütçeye daha şahane bir sistem toplarım internetten örneğin sinerji bilgisayar son derece güvenilir bence yine de siz bilirsiniz.Ben de şu an ona bakıyordum ancak monitör lazım, şu an dizüstü sistem kullanıyorum.
PSU kaliteli mi, yarı yolda bırakmasınVe teşekkür ederim dostum.
Taksit ile alacağım ve başka sitelerden topladığım zaman vade farkı ekleniyor ve topladığım sistemden daha kötü bir sistemi aynı fiyata almış oluyorum ve ailem razı değil internet üzerinden almama. Ben de sıcak bakmıyorum arıza durumlarında vs. imkanlar bu kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.