seneye mart ayı gibi alıcam acellem yok ama toplam fiyat ne olur diye araştırıyorum.monitör araştırırken bazı şeyler öğrendim ama ne derece doğru bilmiyorum.samsun monitör, VA panel diye seçmiştim.Va panellerde görüntü film izlemek için çok iyiymiş.
VA panel
1ms tepki süresi
144Hz
1080 çözünürlük
full hd özellikleri beni cezbetmişti.ama çok sorunlu oluyor demiş
@Silinen üye.
hatta vatan olmasa iyi bile olur çünkü iyi bir şöhreti yok.ama bayanların çoğu pc teknik özelliklerini bilmez ben de dahil
sadece kullanırım.çevremde bulabilrsem montajını formatını yapan biri,güvenilir bir netten de alırım.bu verdiğiniz listeler mart ayında da geçerli olur mu peki?bu arada kavisli monitör olursa çok daha iyi olur.ayrıca kapıda ödeme ile alabilirim.kart ile değil.itopya kapıda ödeme yapıyor mu?güvenilir ve kapıda ödeme olmalı.kulaklık ve USB çok kullanırımçbilmiyorum önemli mi.bazı kasalarda1 adet USB girişi var galiba.o yüzden yazdım.şu an kullandığım laptopunkapasitesi 1 tb ama yetmiyor.bunu da belirteyim.genelte 12 veya 14 saat açık kalıyor pc. ısınmasın yani.
bu arada monitör mat ekran olmasın.parlak olsun istiyorum.önerdikleriniz parlak ekran mı?