Vatan Bilgisayar Anakart İade Sorunu

Rev3nge

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 10.07.2020 tarihinde Vatan Computer’dan ASUS B450-PRO marka model anakart satın aldım. Alırken incelemedim açmadım kutuyu, eve gelince açıp baktım kutusunda herhangi bir bandröl jelatin bir şey yoktu. Siyah renkli statik elektriği emen poşettede herhangi bir bant yoktu. Umursamadım bunu, 12.07.2020 tarihinde bir daha incelemem üzerine sağ üst köşesinde bir yamukluk olduğunu fark ettim. Hemen abimle görüşüp durumu izah ettim, çalışıyorsa bir sorun yoktur ama içine sinmediyse değiştir dedi, 12.07.2020 tarihinde Vatan Computer’a gittim, durumu izah ettim müşteri hizmetlerine yönlendirdiler, gösterdim anakartı kartı iade alamayacaklarını belirttiler aynı gün gelsem bir sorun olmayacağını belirttiler, çalıştığım için ve mağazaya 1 saatlik uzun bir yol olduğu için gelemediğimi belirttim. Ürünü ilk satın alan kişinin ben olduğumu söylediler sistemden bakıp. Eğer başkası alıp iade etmiş olsaydı ilk alan kişi yapmış olabilir derdik ama, ilk satın alan kişi siz olduğunuz için ve aradan 2 gün geçtiği için bir şey yapamıyoruz dediler, ben bunu alırsam bölge müdürüne kabul ettiremem dediler, aldığımda herhangi bir jelatin bant bandröl olmadığını belirttim. ASUS'un yeni modellerinde bu tarz şeyler olmadığını belirtti bana, merak ettiğim şey şudur eğer ki anakart çalışmassa ve bende anakartı, servise yolladıktan sonra bana kullanıcı hatası derler ise ne gibi durumla baş başa kalırım

image.jpg

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayret ben bütün parçalarımı Yalova mağazasından aldım. İzmite bazen gitmişliğim var. Teşhir ürünü olabilir bence. İade edin yenisini alın veya garantiye verin. Olmadı Yalova mağazasına gidin söyleyin durumu teknik servis var orda.
Geri iade almıyorlar başından savma peşindeler hani artık bizden çıktı gibisinden peşini bırakmıcam ama tüketici mahkemesine başvurucam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı