Vatan bilgisayar anakart ve ekran kartı iadesi

FrozenGlow98

Hectopat
Daha fazla  
Vatan bilgisayar'dan toplama kasa aldım, alıp oyunları yükledikten sonra ısınma sorunları yaşamıştım. Foruma yazdığımda geri götürmemi söylediler geri götürdüm ve;
  • İşlemci değişti
  • Ram değişti
  • Anakart iade alınabilir
Ekran kartı iade alınabilir kararları çıktı, sistemim şu öncelikle yazayım;
  • İşlemci fx 6300
  • Anakart Msi 970A-G46
  • Ram 4 gb gskill sonradan 4 gb alıp 8 yapmayı planladım
  • Ekran kartı Asus r9 280x
  • Güç kaynağı 600 watt cooler master
  • Zalman z3 kasa
Soru şu, iade edeceğim ama şöyle düşünce var aklımda. MSI G46'yı Asus m5a97 yapmama gerek var mı? Fazladan para vermeye değer mi, bir farklılık olur mu?
Asus R9 280x ekran kartımı Msi R9 280x almayı planlıyorum alsam mı? Ya da nvidia gtx 770 alıp fazladan 100 lira vermeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
G46 yerine m5a97 alman daha iyi olur ama LE R2.0 modelini değil sadece R2.0 modelini al. R9 280x ile GTX 770 arasında pek bir fark yok.

Tamam beyler hepinize eyvallah kararım Msi r9 280x ile değiştirmek ve asus m5a97 ile değiştirmek bide anakart değişti diye windows 8.1 i yeniden kurmam lazım değilmi beyler inşallah bu sefer adam akıllı sorunsuz olur sistem test ettiricem orda düzgün olursa inceleme yaparım.

Arkadaşlar ben msi'a karar verdim ama bostancı mağazasında yok ben alana kadar getiremezlerse hangi markadan almamı tavsiye edersiniz alternatif olarak ?

Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bu nasıl ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı