Vatan bilgisayar anakartı takar mı?

Yer
İzmir
Merhaba. Ben Ryzen 5 5500 ve ASUS Prime B450M-K II anakartını alacağım ama anakartı Vatan Bilgisayar'dan işlemciyi ise İtopya'dan almayı planlıyorum. Halihazırda şu anki PC imde Intel bir işlemci var yeni anakarta geçirilemez anlayacağınız. Vatan anakartı takar mı web üzerinden almayı planlıyorum. Takarsa da işlemciyi de yanında takar mı yoksa başka yerden aldığım için anakartı takıp yollarlar mı? Benzeri başına gelen varsa bilgilendirirse sevinirim. Parçalar gelince teknik servisi aramayı düşünüyorum ama bilen varsa ilk buradan bilgi almak daha iyi olur teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki farklı yerden alırsan sana geldiğinde sıfır kutusunda gelecektir. Ama Vatan'a veya yakınındaki bilindik bir mağazaya gidip bir yardımcı olur musunuz dersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Anakartı ve işlemciyi kendin de takabilirsin çok zor değil aslında. İnternette rehberleri var. Olmadı mahallendeki o iyi kalpli bilgisayarcına götür o yapar.

İki farklı yerden alırsan sana geldiğinde sıfır kutusunda gelecektir. Ama Vatan'a veya yakınındaki bilindik bir mağazaya gidip bir yardımcı olur musunuz dersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Anakartı ve işlemciyi kendin de takabilirsin çok zor değil aslında. İnternette rehberleri var. Olmadı mahallendeki o iyi kalpli bilgisayarcına götür o yapar.
Mahallemdeki iyi kalpli bilgisayarcı taklaya gelmese düşünmüştüm de kapattı gitti kaç senelik dükkan.Vatan takar herhalde ama ücret isterler tahminimce.Anakart takması mesele olmasa işlemci basit de şimdi eski anakartta fanlar falan var çıkarılacak da takılacak da o kadar kurcalayamam nolur nolmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı