Vatan bilgisayar artık indirim yapmayacak!

prlk13

Hectopat
Son 2 haftadır topladığım sistemi alma aşamasındayım ama alamadım çünkü Vatan bilgisayar sürekli bir tutarsızlık içinde. Hafta içi şişen fiyatlar ve hafta sonu hangi üründe olduğu belli olmayan indirimler ile iyice sinirim bozulmuş durumdaydı. Bugün şubeye gitmeden önce müşteri hizmetlerini aradım "Bugün şubelerinizde indirim var mı?" diye sordum. Şu an olmadığını ve bundan sonra da bildiğimiz Vatan indiriminin olmayacağını söyledi. Forumda benim gibi bekleyen kişiler olduğu için de buraya yazmak istedim.

Evet, az önce bazı parçalar aldık ve internet sitesinde 3200 TL tutan parçalar mağazada 3400 TL'ye mâl oldu. İndirim olmaması bence daha iyi. Çünkü haksız rekabet oluşturuyordu. Biz Türk insanı alırken hep ucuzunu ararız ama sonra da bişey de sorun oldu mu bebek gibi ağlarız. İndirimler kolay olmuyor. Bir şeylerden kısıyorlar her zaman. O yüzden her şeyin en ucuzunu almak yerine bi düşünüp en iyi servisi sunan firmalara bakmak gerek.

Evet, az önce bazı parçalar aldık ve internet sitesinde 3200 TL tutan parçalar mağazada 3400 TL'ye mâl oldu. İndirim olmaması bence daha iyi. Çünkü haksız rekabet oluşturuyordu. Biz Türk insanı alırken hep ucuzunu ararız ama sonra da bişey de sorun oldu mu bebek gibi ağlarız. İndirimler kolay olmuyor. Bir şeylerden kısıyorlar her zaman. O yüzden her şeyin en ucuzunu almak yerine bi düşünüp en iyi servisi sunan firmalara bakmak gerek.
Bu devirde para kazanmak zor.

Yani ben şuan internet sayfasında 4300 TL yazan miktarı yarın Vatan'a gitsem avantajsız fiyattan (6000TL) mı alacağım? Eğer indirimler yarın devam ediyor olursa gidip alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı