Vatan bilgisayar artık indirim yapmayacak!

Logitech ürünlerinde pek fazla indirim beklentisi olmasın, sabit kurdan çalışan bir firma ve dolara kurunu mevcuta çektiler fiyatları yükseldi. Kulaklıklarda ise bir çok üründe indirimler oluyor.

Mağaza fiyatı toplam 608 tl yapıyor ürünlerin, istediğiniz fiyat için mesai saatlerinde Vatan şubelerinden destek almak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sistem alacak arkadaşlar beklesin. Ne demişler acele işe şeytan karışır. Zaten Dolar da şu zamanda 2 TL'nin üstünde. Düşünce alsınlar.

Sistem iyi ama Seagate HDD almanı öneririm.Bir yakınım WD aldı, fan ses yapmıyor HDD ses yapıyor aldığı günden beri.
Harddiskler ilk kullanımlarda ses çıkarır çünkü mekanik disk daha sıfırdır ve ilk haftalarda biraz ses çıkarır diye biliyorum.

Evet, az önce bazı parçalar aldık ve internet sitesinde 3200 TL tutan parçalar mağazada 3400 TL'ye mâl oldu. İndirim olmaması bence daha iyi. Çünkü haksız rekabet oluşturuyordu. Biz Türk insanı alırken hep ucuzunu ararız ama sonra da bişey de sorun oldu mu bebek gibi ağlarız. İndirimler kolay olmuyor. Bir şeylerden kısıyorlar her zaman. O yüzden her şeyin en ucuzunu almak yerine bi düşünüp en iyi servisi sunan firmalara bakmak gerek.
Yoksa incelememi geliyor ?

Harddiskler ilk kullanımlarda ses çıkarır çünkü mekanik disk daha sıfırdır ve ilk haftalarda biraz ses çıkarır diye biliyorum.
Sistem 1 yıllık ama. :D Böyle mesela dosya açarken bi cızırtı geliyor yani HDD işlem yaptığı an bir cızırtı geliyor ve hiç geçmedi bu olay. Bide şans işi ya kimi alıyor ufacık bir ses bile duymuyosun. :D

Vatanda ne zaman indirim oldu ki? 2 aydır takip ediyorum fiyatlar piyasayla aynı seyirde, sadece bazen garip bir şekilde fiyatları piyasanın %30 üstüne çekiyorlar. Çok satılan monitörler, fanlar, ekran kartları, dvd romların fiyatını bazen piyasanın üzerine şişirip sonra eski haline getiriyorlar. En ucuz halleriyle almak mümkün ama bir anda hepsini almak istediğinde içlerinden birkaçı şişmiş şekilde sana fazladan 100-150 liraya mal olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı