Vatan Bilgisayar ayıplı ürünü iade alır mı?

Hocam ben size demiştim, "servise gönderirler." diye. Yetkili servisler değişim-iade kararı vermek konusunda çok katı davranıyorlar ve ilgileneceklerini düşünmüyorum. Bu süreçte laptop size lazım ise servise göndermeyin, boşuna 1-2 hafta laptopsuz kalmayın. THH sürecine gelirsek, hocam oturduğunuz yerden başvuru yapabiliyorsunuz. Klavyedeki şişlik çok belli oluyor mu? Bu şişliği fotoğraflayabilir misiniz? Laptopta başka sorunlar da var mı? Varsa bunları da belgeleyin ve THH'ye başvurun. Zaten THH süreci devam ederken laptopunuzu kullanmaya devam edebiliyorsunuz, 5-6 ay içinde kararınız açıklanıyor.

Hocam ama elinizde mutlaka bir servis raporu olsun, THH'ye başvururken. Laptopa ihtiyacınız olmadığı bir dönemde servise gönderin, bakalım ne diyecekler. Bu servis raporuna göre THH'ye başvurun. Fatura tarihi başlangıcından itibaren 6 ay içinde ayıpsız bir misliyle değişim ya da para iadesi isteyebiliyorsunuz. Ayıpsız misli ile değişim isteyin ki mağdur olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fotoğraf ile pek belli olmuyor ancak el ile bastırınca o bölgedeki şişlik belli oluyor.
Ben harici klavye kullandığından pek sıkıntı yokda korktuğum nokta daha da şişmesi. Öyle olursa direk THH başvurayim.

Hocam biliyorum şu an için içinizi yiyor bu şişlik sebebiyle, kendinizi rahatsız hissediyorsunuz, mutlu değilsiniz ancak fotoğraf ile de çok belli olmuyorsa yetkili servis, "hiçbir sorun görülmemiştir." diyerek laptopu tekrar tarafınıza yollacak, ben sizin mağdur olmanızı istemiyorum hocam, laptopa ihtiyacınız var ise bu dönemde servise yollamayın. Ben eminim, bu laptopun ileride başka sorunları da çıkacak. Şişlik konusuna gelirsek, bu şişlik benim gözlemlerime göre daha da şişmiyor ama size bu konuda kesin konuşamayacağım. 6 ay vaktiniz var, THH'ye başvurmak için. Bu süreçte düşünebilirsiniz, laptopunuzu kullanıp başka sorunlar da var mı diye test edin. Eğer başka sorunlar da ortaya çıkarsa THH'ye başvurursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok teşekkür ederim. Ben dediğiniz gibi biraz daha bakayım, şu anlık bayağı test yaptım, oyun oynadım vs. bir problem çıkmadı. Sadece dediğim gibi şişlik var. Dediğiniz gibi kalıyorsa o şekilde, kullanmaya devam edeceğim gibi.

Dostum öncelikle geçmiş olsun. 1 sene önce airfrey almıştım ve bir anda arız yaptı. Gittim götürdüm. Öyleydi böyleydi derken 1 ay sonra bana yeni sıfır cihaz verdiler.

vatan bana hiç sorun çıkartmadı.

Umarım değişim yaparlar

Hocam burada Vatan'ı övmek bana çok garip geliyor, beni yanlış anlamayın. "Öyleydi, böyleydi." diyerek zaten sizi oyalamışlar. 1 günde, maksimum 1 haftada çözümlenmesi gereken bir süreç, sizde 1 ayda çözümlenmiş. Bu 1 ayda siz mağdur oldunuz, onlar değil.

Çok teşekkürler. Ancak keşke dediğiniz gibi olsaydı. Servis vs diyerek bizi çok uğraştiracaklara benziyorlar. Umarım dediğiniz gibi olur.

Vatan'in verdigine emin misiniz? Airfryer hangi markaysa oraya gonderildi mi? Buyuk ihtimal orasi degisim yapmistir.

vatanı övmek demeyelimde yaşadığım olayı anlattım diyelim bence, daha sağlıklı olmuş olur.
öyleydi böyleydi derken 1 ay süre geçtiğini belirtmek istedim. yoksa mediamarktten al istersen. banane

Çok teşekkürler. Ancak keşke dediğiniz gibi olsaydı. Servis vs diyerek bizi çok uğraştiracaklara benziyorlar. Umarım dediğiniz gibi olur.
keşke değişim yapsalar , gerekirse 1 ay beklemekte sorun yok. senelerce sıkıntılı ürün kullanmaktansa 1 ay bekler yenisini alırım ben olsam. tabi takdir sizin ...

Merhaba tekrardan vatana gidip servise gönderdiler. Pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama bakalım.
@Silinen üye hocam vatandayken giger vivabooklarada baktım. Hepsinin modeli, şekli bu şekilde. Tabii adama demedim ancak sonuç çıkmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…