SN1P3R
Hectopat
Hocam ben size demiştim, "servise gönderirler." diye. Yetkili servisler değişim-iade kararı vermek konusunda çok katı davranıyorlar ve ilgileneceklerini düşünmüyorum. Bu süreçte laptop size lazım ise servise göndermeyin, boşuna 1-2 hafta laptopsuz kalmayın. THH sürecine gelirsek, hocam oturduğunuz yerden başvuru yapabiliyorsunuz. Klavyedeki şişlik çok belli oluyor mu? Bu şişliği fotoğraflayabilir misiniz? Laptopta başka sorunlar da var mı? Varsa bunları da belgeleyin ve THH'ye başvurun. Zaten THH süreci devam ederken laptopunuzu kullanmaya devam edebiliyorsunuz, 5-6 ay içinde kararınız açıklanıyor.Hocam merhaba durumdan sizi haberdar edeyim dedim. Vatan Bilgisayar'a gittim ve bana dediler ki: Direk iade/değişim mümkün değil. Önce servise gider servis karar verir dedi. Tıpkı sizde olduğu gibi. Hiç veresim gelmedi çünkü servisden bir sonucun çıkmayacağını biliyorum maalesef. Bana da bu zamanlarda laptop lazim olduğundan yetkilinin bana önerisi şu oldu "bu şişik bir problem teşkil etmez bence hiç uğraşma, sıkıntı çıkarmaz" oldu. Ne kadar doğru bilemiyorum. Yani adam diyor ki çok takılacak bir problem değil sizce de öyle midir? (normalde harici bir klavye takarak kullanıyorum) yoksa THH ile uğraşayim mi?
Hocam ama elinizde mutlaka bir servis raporu olsun, THH'ye başvururken. Laptopa ihtiyacınız olmadığı bir dönemde servise gönderin, bakalım ne diyecekler. Bu servis raporuna göre THH'ye başvurun. Fatura tarihi başlangıcından itibaren 6 ay içinde ayıpsız bir misliyle değişim ya da para iadesi isteyebiliyorsunuz. Ayıpsız misli ile değişim isteyin ki mağdur olmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: