Vatan Bilgisayar ayıplı ürünü iade alır mı?

debianisthebest

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, dün açtığım konu üzerine bu soruyu soruyorum. Yeni alınan ASUS VivaBook 15 laptop tuşlarında şişme konu bu.
ASUS vivabook 15 laptopum da şişlik olduğu için iade etmek istiyorum. Vatan iadeyi kolay kolay almadığını duydum. Bu doğru mu?
Bilgisayarı, Windows 11'den 10'a çevirdim, ağır oyunlar yükledim fakat tabii ki 4-5 günlük bilgisayar bu şekilde şişemez. Ama yine de bunu bahane ederler mi? Format atmadan mi direk götüreyim? Kısacası iade olur mu?

Not: THH işleri çok uzun sürüyor bana da çok acil laptop lazim, yani bunu en erken süreden iade etmem gerekiyor.

Teşekkürler.

Hocam selamlar, S31NDLER benim çoklu hesap açtığım için önceki hesap silindi. Vatan Bilgisayar'a gittiniz mi ne dediler?

Selamlar, dün açtığım konu üzerine bu soruyu soruyorum. Yeni alınan ASUS VivaBook 15 laptop tuşlarında şişme konu bu.
ASUS vivabook 15 laptopum da şişlik olduğu için iade etmek istiyorum. Vatan iadeyi kolay kolay almadığını duydum. Bu doğru mu?
Bilgisayarı, Windows 11'den 10'a çevirdim, ağır oyunlar yükledim fakat tabii ki 4-5 günlük bilgisayar bu şekilde şişemez. Ama yine de bunu bahane ederler mi? Format atmadan mi direk götüreyim? Kısacası iade olur mu?

Not: THH işleri çok uzun sürüyor bana da çok acil laptop lazim, yani bunu en erken süreden iade etmem gerekiyor.

Teşekkürler.

Hocam maalesef bugün gidemedim, yarın gideceğim ve bu konuyu açayım dedim.
Hocam yarın mutlaka gidin ama size, "biz bir şey yapamayız, servise göndereceğiz." diyecekler ve servis de yardımcı olmayacak, görürsünüz. Ben 1 yıl uğraştım, 6 ay THH süreciydi. Benim psikolojimi bozdular. Türkiye'ye bilerek sorunlu ürünler yollanıyor, 3. dünya ülkesi gibi bir yaklaşımla hareket ediyorlar. Bu şişliğin sebebi ne çözemedim, korkudan laptopun içini açamadım. Batarya sebebiyle mi şişiyor yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum.

Teşekkürler.

Vatan'da ışık sızması ve batarya sorunundan ötürü MSI laptop 3 defa değişim onaylandı. Daha sonra ise iade veya üst modellerden birini verme aşamasında dispritor laptopun üst modelini verdi. Sadece iş Vatan'a kalmıyor dispritor de önemli bu konuda diye biliyorum. Umarım isteğiniz olur.

Teşekkürler.
Laptopu internetten mi aldiniz ve alali ne kadar oldu? Fiziksel alinan urunleri iade almiyorlar.

Laptopu internetten mi aldiniz ve alali ne kadar oldu? Fiziksel alinan urunleri iade almiyorlar.

Fiziksel olarak mağazadan 4-5 gün evvel aldım.

Vatan'da ışık sızması ve batarya sorunundan ötürü MSI laptop 3 defa değişim onaylandı. Daha sonra ise iade veya üst modellerden birini verme aşamasında dispritor laptopun üst modelini verdi. Sadece iş Vatan'a kalmıyor dispritor de önemli bu konuda diye biliyorum. Umarım isteğiniz olur.

Umarım hocam.

Hocam yarın mutlaka gidin ama size, "biz bir şey yapamayız, servise göndereceğiz." diyecekler ve servis de yardımcı olmayacak, görürsünüz. Ben 1 yıl uğraştım, 6 ay THH süreciydi. Benim psikolojimi bozdular. Türkiye'ye bilerek sorunlu ürünler yollanıyor, 3. dünya ülkesi gibi bir yaklaşımla hareket ediyorlar. Bu şişliğin sebebi ne çözemedim, korkudan laptopun içini açamadım. Batarya sebebiyle mi şişiyor yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum.

Batarya kısmına yakın değil diye biliyorum. Dediğiniz gibi kronik sorunlu ürünler yolluyor olabilirler.

Umarım hocam.

Batarya kısmına yakın değil diye biliyorum. Dediğiniz gibi kronik sorunlu ürünler yolluyor olabilirler.
Fiziksel urunu garantiye gonderirler buyuk ihtimal, firma degistirir ya da tamir eder.Ben artik fiziksel olarak urun almiyorum cunku sacma bir sekilde iade alirken cok zorluyorlar. Sanirim internetten alinan urunlerde de sozlesme oldugndan dolayi almak zorundalar diye duymustum.

Umarım hocam.

Hocam, inanır mısınız Asus Tayvan'a bile yazdım, "Lütfen sorunumu çözün, Asus Türkiye sorunumu çözmüyor." diye ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, beni görmezden geldiler hocam, beni mağdur ettiler. Ben yalan konuşmuyorum, belgeler ortada, bu sorun kroniktir, bu sorun fabrikasyon hatasıdır. Herkes bilsin, duysun. Asus Vivobook alınmaz, bu kadar net!

Fiziksel urunu garantiye gonderirler buyuk ihtimal, firma degistirir ya da tamir eder. Ben artik fiziksel olarak ürün almiyorum cunku saçma bir sekilde iade alirken cok zorluyorlar. Sanirim internetten alinan urunlerde de sozlesme oldugndan dolayi almak zorundalar diye duymustum.

İadesi dediğiniz gibi çok sams bir şekilde zorluyorlar. Bin pişman oldum aldığıma.

Hocam, inanır mısınız ASUS Tayvan'a bile yazdım, "lütfen sorunumu çözün, ASUS Türkiye sorunumu çözmüyor." diye ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, beni görmezden geldiler hocam, beni mağdur ettiler. Ben yalan konuşmuyorum, belgeler ortada, bu sorun kroniktir, bu sorun fabrikasyon hatasıdır. Herkes bilsin, duysun. ASUS Vivobook alınmaz, bu kadar net!

Aynen hocam dediğiniz gibi. Vivabook gibi saçma bir seri görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı