Vatan Bilgisayar bilgisayar montaj sorunu ?

Nevzat Şentürk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
KOCAELİ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Benim kendi kasam var. Sadece güç kaynağı değişecek ve içine yeni aldığım parçalar monte edilecek. Ben kasayı götürsem onlar içine sistemi monte ederler mi?

Bende 1400'lerde bilgisayar ile haşır neşirdim ama daha önce hiç sistem toplamamıştım. Hem biraz korku hem bilmemezlik. Ta ki Technopat çağı gelene kadar. Recep'in paylaştığı youtube üzerindeki sistem toplama videolardan öğrenerek kendi sistemimi topladım. Gerçekten sağ olsun. Türkiye'de bu işi severek, isteyerek ve en ince detayına kadar 1080p görüntü kalitesi ile sunan kimseler yok. Tabi araştırma öğrenme sana kalmış birşey.

Hiç bulaşmak istemiyorum diyorsan zaten tüm sistemi toplarsan vatan bilgisayarda onlar ücretsiz topluyor.

Bütün şubeleri için aynı şey geçerli midir bilmiyorum, ama yeterli zamanım olmadığı için geçen hafta Ankara Söğütözü şubesine bir sistem toplattım. Power led'inden ramlere, SSD'den kablolara kadar her şeyi ya ters, ya yanlış ya da özensiz takmışlar. Her şeyi düzeltmek zorunda kaldım. 20 yıldır pc'lerle haşır neşirim hayatımda bu kadar acemice toplanmış bir sistem görmemiştim. Kendilerini aradığımda ise gayet kibar konuşuyor olmama rağmen telefonu yüzüme kapattılar. Vakit bulduğumda gidip yüz yüze görüşeceğim arkadaşlarla. Yerinde olsam bu işlerde tecrübeli bir arkadaşımdan rica ederdim. Bir daha herhangi bir parça almak için Vatan'a uğrarmıyım bilmiyorum Sanalmarketim Ankara'dayken ne güzeldi...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı