Vatan Bilgisayar bir haftalık ekran kartını iade alır mı?

Berat7892

Kilopat
Daha fazla  
Daha 1050 Ti taktıralı 1 hafta oldu ve taktırmadan önce adam darboğaz yapmaz demişti, seninkine tam uygun dedi. Sistem: FX-770 8 GB RAM, GTX 1050 Ti çok rahat olur dedi. Eve getirdim Rainbow Six'te Low 50 FPS. Önceki ekran kartı R7 240 4GB OC yapınca bile 60 FPS oluyordu lowda ;) İşte ben de iade etmek istiyorum edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hiçbir firmayı savunmuyorum ama 7 günde mi test yaptın anlamadım? İade almaları gerekir ama almamaya çalışacaklar diye tahmin ediyorum, THH'ye başvurmalısın.

Evet, bi PUBG'ye gir, Custom ayarlarda 35-25 arası FPS. Bu mu iyi?

Forumlardan destek almadan sistem toplamayın hele ki Vatan'dan alışveriş yapmayın diye hep yazıyoruz ama boşuna anlaşılan...

Vatan PC üründe herhangi bir sorun olmadan ürünü iade almıyor. Deneyimi anlatayım: Trust marka 50 liralık bir PowerBank almıştım. Eve geldim Powerbank'i şarj etmek için telefon şarj adaptörümü kullandım ve adaptörümü şişirdi. Allah korudu PowerBank falan patlamadan farkına vardım. Götürdüm iade etmek istiyorum dedim ve bana para iadesi yok dediler, 50 TL'lik çek verdiler öyle iade aldılar. Normalde ürün garantiye gidip garanti raporuyla hareket etmeleri gerekiyormuş fakat ucuz ürün olduğu için iade alıyoruz dedi. Yani GTX1050Ti'ın 1000 TL olduğunu düşünürsek iade almazlar büyük ihtimal, garantiye gider. Garanti de sorun yok der elinde kalır. THH'ye başvurup ordan halledersin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı