THH bu durumda müşterinin lehine oy vermez. Mal ayıplı değil. Zaten dükkandan alınan mallarda 40 takla attıklarını bilmeyen yok. THH'ye ''Ben bu PUBG oynatır mı?'' dedim. ''Oynatır'' dedi. Oynatmadı. İade alın diyemezsin. Performans düşüklüğünden dolayı anlaşmalı olduğu iğrenç servislerine kartı gönderirler. Bu servisler zaten para iadesi yapmamak için tuttukları yan yatan servisler olduğu için. Hiç bir şey alamazsınız. Ayrıca kartı kurcalayıp daha kötü bir şekilde geri gönderebilirler. Bunu samimi olarak söylüyorum. Bizzat bir arkadaşım Vatan servisinde çalışıyordu. Servise gelen laptoplar sabah akşam açık film, dizi izliyoruz diyordu. Şimdi oto yıkamacı dükkanı açtı. Sadace lise eğitiminde görmüş. Adam hobi olarak PC donanım ile uğraşıyordu ve Vatan'da çalışıyordu. Hem de servis bölümünde.Mağazadan aldıysanız iade almıyorlar, tüketici hakem heyeti vasıtasıyla şansınızı deneyebilirsiniz.
Zaten arkadaş THH'ye gidip ''Ben bu kart PUBG oynatır mı?'' dedim. ''Oynatır'' dedi, oynatmadı demeyecek. Burada çalışanın yanlış bilgilendirmesi sonucu uyumsuz parça alınması sorunu var. Zaten şansını denemesini söyledim, THH kesin iade kararı verir demedim.THH bu durumda müşterinin lehine oy vermez. Mal ayıplı değil. Zaten dükkandan alınan mallarda 40 takla attıklarını bilmeyen yok. THH'ye ''Ben bu PUBG oynatır mı?'' dedim. ''Oynatır'' dedi. Oynatmadı. İade alın diyemezsin. Performans düşüklüğünden dolayı anlaşmalı olduğu iğrenç servislerine kartı gönderirler. Bu servisler zaten para iadesi yapmamak için tuttukları yan yatan servisler olduğu için. Hiç bir şey alamazsınız. Ayrıca kartı kurcalayıp daha kötü bir şekilde geri gönderebilirler. Bunu samimi olarak söylüyorum. Bizzat bir arkadaşım Vatan servisinde çalışıyordu. Servise gelen laptoplar sabah akşam açık film, dizi izliyoruz diyordu. Şimdi oto yıkamacı dükkanı açtı. Adam hobi olarak PC donanım ile uğraşıyordu ve Vatan'da çalışıyordu. Hem de servis bölümünde.
Sorun zaten işlemcide kartta problem yokmuş. Geçmiş olsun.
Ayrıca size uyarı Vatan.com'dan bir şey alıyorsanız. Özellikle ekran kartı sıfır diye 2. el satmış olabilirler. Dikkatlı olun. Yapmadıkları şey değil.
Yok haklısın. Bence sonuna kadar denesin. Ama bir şey çıkmaz bence. Yanlış bilgilendirme olayı. Benim bildiğim eğer ürün etiketinde ve kutusunda kullanıcıyı yanlış yönlendiren bir ibare varsa kullanılabilinen bir argüman. Söylem ile olacağını sanmıyorum. Adam ''Ben öyle söylemedim. Müşteri yanlış anlamış.'' der. Çıkar işin içinden. Sonuçta ürün ayıplı değil. Ama kullanıcı 1 hafta kullanıp ürünün değerini düşürmüş. Mağazadan doğrudan alması da ayrı dert. Bence tüm şartlar kullanıcı alehine. Ama sonuna kadar denesin tabi. Bazen çok ilginç, beklenmedik kararlar çıkabiliyor.Zaten arkadaş THH'ye gidip ''Ben bu kart PUBG oynatır mı?'' dedim. ''Oynatır'' dedi, oynatmadı demeyecek. Burada çalışanın yanlış bilgilendirmesi sonucu uyumsuz parça alınması sorunu var. Zaten şansını denemesini söyledim, THH kesin iade kararı verir demedim.
Uyumsuz parça? YouTube'da darboğaz olup olmadığını aratacak kadar aciz misiniz?Zaten arkadaş THH'ye gidip ''Ben bu kart PUBG oynatır mı?'' dedim. ''Oynatır'' dedi, oynatmadı demeyecek. Burada çalışanın yanlış bilgilendirmesi sonucu uyumsuz parça alınması sorunu var. Zaten şansını denemesini söyledim, THH kesin iade kararı verir demedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.