Vatan Bilgisayar deneyimim

Hangottom

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaslar ben (AMD Ryzen 7 3700X Gskill Ripijavs 8*2 3600MHz Cl18 Asus ROG Strix Rtx 2080 Super Advanced Edition Samsung 970 Evo Plus 500GB (3500/3300) Seagate 7200RPM 1TB HDD Coolermaster ML240L Windows 10 Home Corsair İcue 465X Corsair 850W 80+GOLD ASUS PRIME X570-PRO) sistemimi Vatan Bilgisayar'dan indirimde yakalayarak Konya magazasindan 14.000TL'ye alim yaptim. Deneyimlerime gelecek olursak Vatan Bilgisayar'dan indirimsiz bir sekilde parca almanizi onermem. Diger magazalar disinda parcalara fiyat eklemesi yapiyorlar kendilerini ne zannediyorlarsa sanki cok iyi bir hizmetleri var. Neyse bilgisayarimi sikintisiz bir sekilde kurdular tesekkur ederim onlara. Bana driver kurduklarini soylemislerdi driver kurulu gelmedi. Bilgisayarimi aksam vaktinde aldim ertesi gun aksam teslim aldim. Cunku bazi parcalarim Konya'daki diger Vatan Bilgisayar'dan geldi. Hizmet olarak guler yuzluyduler. Bazen 970 Evo yerine 970 Pro onerdiler. 970 Pro onermelerinin nedeni okuma yazma hizinin 970 Evo'ya gore daha uzun omurlu olmasiymis. Neyse almadim sonucta 970 Pro. Ama bazi arkadaslar sadece kendileri sikinti yasadilar diye Vatan Bilgisayar'i onermiyorlar. Size onerim Vatan'dan bilgisayar toplayacaksaniz indirimli zamanlarda alim yapin. Onlarin onerilerine kulak asmayin Technopat gibi bilgili kisilerin dolu oldugu insanlara sorup sisteminizi alin. Benim deneyimim boyleydi umarim sizinkilerde hep guzel olur. ☺

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar ben imza kismindaki sistemimi Vatan Bilgisayar'dan indirimde yakalayarak Konya magazasindan 14.000TL'ye alim yaptim. Deneyimlerime gelecek olursak Vatan Bilgisayar'dan indirimsiz bir sekilde parca almanizi onermem. Diger magazalar disinda parcalara fiyat eklemesi yapiyorlar kendilerini ne zannediyorlarsa sanki cok iyi bir hizmetleri var. Neyse bilgisayarimi sikintisiz bir sekilde kurdular tesekkur ederim onlara. Bana driver kurduklarini soylemislerdi driver kurulu gelmedi. Bilgisayarimi aksam vaktinde aldim ertesi gun aksam teslim aldim. Cunku bazi parcalarim Konya'daki diger Vatan Bilgisayar'dan geldi. Hizmet olarak guler yuzluyduler. Bazen 970 Evo yerine 970 Pro onerdiler. 970 Pro onermelerinin nedeni okuma yazma hizinin 970 Evo'ya gore daha uzun omurlu olmasiymis. Neyse almadim sonucta 970 Pro. Ama bazi arkadaslar sadece kendileri sikinti yasadilar diye Vatan Bilgisayar'i onermiyorlar. Size onerim Vatan'dan bilgisayar toplayacaksaniz indirimli zamanlarda alim yapin. Onlarin onerilerine kulak asmayin Technopat gibi bilgili kisilerin dolu oldugu insanlara sorup sisteminizi alin. Benim deneyimim boyleydi umarim sizinkilerde hep guzel olur. ☺

Hocam bir şey sormam gerekiyor. Bu yeni açtığım konuda garantiye sadece ekran kartını mı göndermem lazım yoksa tüm sistemi mi?

Şu imzamdaki bilgisayar demeyi bırakın artık, forum kurallarında "imzamdaki sistem" demenin yasak olduğu, konu açıldığında sistemin belirtilmesi gerektiği açıkça yazıyor. Mobilden girenler iki saat profilinizi açıp imzanıza bakmak zorunda değil.
Tamamdir hocam hemen duzeltiyorum.

Çok klişe olacak ama RTX 3000 beklenebilirdi.

Yeni almadim hocam 1.30 ay once aldim o zamanlar zaten 4 aydir bana bilgisayar alinmasini bekliyorudum ve ne zaman 3000 serisinin cikacagini bilmiyordum.
Hocam bir şey sormam gerekiyor. Bu yeni açtığım konuda garantiye sadece ekran kartını mı göndermem lazım yoksa tüm sistemi mi?

Hocam bence sadece ekran kartini gonderin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı