Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İadesi

Delected

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Değiştirildiği halde 2 kez Coil Whine yaşadığım ürünüm şuan serviste. Sanırım yine iade çıkıcak. İlk olduğunda değişim hakkımı kullanarak kartın aynısını almıştım. Bu kez iade olarak almak istiyorum.

Fakat kafama takılan bir soru var. Vatan bilgisayar iade olarak nakit paramı veriyor ? Yoksa iade kartı tarzı bir şey mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Ekran Kartınızın modelini buraya yazarsanız. Daha iyi yardımcı oluruz. Ve olabildiğince Vatan Bilgisayar'dan ürün almayın. Soruna gelecek olursak, bundan 1-2 sene önce Vatan Bilgisayar nakit olarak parayı iade ediyordu, fakat şimdi o değişti mi bilmiyorum. Muhtemelen gene nakit olarak iade ediyorlardır.

Asus ürünü alıyor. İnceliyor. Tamir edilebilirse ediyor. Edemezse iade/değişim raporu veriyor. Siz de isterseniz değişim yapabilir isterseniz para iadesi alıp başka markaya yönelebiliyorsunuz.
MSI da aynı olması lazım.

Değiştirildiği halde 2 kez Coil Whine yaşadığım ürünüm şuan serviste. Sanırım yine iade çıkıcak. İlk olduğunda değişim hakkımı kullanarak kartın aynısını almıştım. Bu kez iade olarak almak istiyorum.

Fakat kafama takılan bir soru var. Vatan bilgisayar iade olarak nakit paramı veriyor ? Yoksa iade kartı tarzı bir şey mi ?
Ben para ile değil bir tür indirim çeki gibi bir şey veriyorlar diye biliyorum. Yani 900 tl ye bir şey aldınız, iade isteyince 900 tl indirim kağıdı veriyor. İşte 1000 tllik bir şey almak istediğin zaman o kağıtla ve 100 tl nakit ödeyerek alabiliyorsun. Umarım açık olmuştur. Benim kulaklığım da iade istemiştim nakit veremiyoruz, ancak indirim kağıdı verebiliriz falan demişlerdi...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı