Vatan Bilgisayar farklı yerden alınan parçalarla sistem toplar mı?

Kendi sattıkları parçalara montaj yaptıklarını biliyorum.

Teknolojiden anlamak için illa üniversite mezunu mu olmak gerek dostum? Gelir düzeyi saçmalık olan bir ülkede üniversite okuyamayanlara cahil mi diyeceğiz? Ayrıca üniversite okumanın cahillikle ilişkisi olduğunu düşünmüyorum, şu verilere göz atmanızı tavsiye ederim:
Olay şu ki alakası orada çalışanlatın alakası bile yok Teknoloji ile. Üniversiteliler rllerine fırsat geçse bile parayı beğenmedikleri için kabul etmiyorlar. 2.300 TL'yi beğenmedikten sonra.

Çalışanın insiyatifine kalmış bir durum, yardımcı olanlar var fakat genel manada bilgisiz çalışan çok. Sizin gözünüzde de yapabileceğine inandığınız birisi varsa rica edin yoksa vatana pek bulaşmayın. Hatta ve hatta internette çok güzel anlatan videolar var, dışarıdan göründüğü gibi komplike bir olay değil kasaya donanım montajı. Video eşliğinde sıkıntısız yaparsınız, 3-4 kabloyu sokete bağlayacaksınız ram ve ekran kartını yuvasına yerleştireceksiniz. İşlemcinin yeri zaten belli, köşesindeki üçgeni anakarttaki üçgen kısımla aynı yöne bakacak şekilde yerleştirip klipsleri kapatacaksınız. Soğutucunun da ayakları için delikler belli, oraya oturttuğunuz anda işlem tamam. Dediğim gibi, video eşliğinde videoyu durdura durdura yapabilirsiniz.

Olay şu ki alakası orada çalışanlatın alakası bile yok Teknoloji ile. Üniversiteliler rllerine fırsat geçse bile parayı beğenmedikleri için kabul etmiyorlar. 2.300 TL'yi beğenmedikten sonra.
Teknoloji üzerinden dem vurmanızı anlarım. Ancak zaruri ihtiyaçların fahiş fiyatlarda boy gösterdiği bir ülkede, mühim bölümlerden mezun insanlar neden asgari ücretle çalışsın? Biliyorsunuzdur, bazı kimseler dil bölümlerine "Burger King", "kasiyerlik" gibi kesinlikle komik olmayan yakıştırmalar yapıyorlar. Ülkenin gençlerini yetiştirecek bir öğretmen, önemli dokümanların çevirisini yapacak bir mütercim asgari ücretle mi çalışsın? Sizce asgari ücret yeterli mi? (Konuyu fazla uzatıp insanları meşgul etmenin mantığı yok, ikimiz de birbirimizi anladık bence, saygılar)

Adama gidip bu telefonun işlemci Nm sordum adam bana ekran gövde oranının %95 olduğunu söylüyor. Zaten iki nilgiside yanlış.
Toplamazlar. Zaten kendi yerindeki adamlar bile hatalı topluyor. Geçen Anakart'ta Ram soketi yerine Ekran kartını sokmaya çalıştı. Zaten en az Lise mezunu istiyorlar. Ne beklersin ÜNİ okumamış teknoloji cahilinden.
Bu durumu okumuşlukla bağdaştırmayalım,bahsettiğimiz durumun tek açıklaması insanların yaptıkları işleri sevmemeleri ve saygı duymamalarıyla alâkalı diye düşünüyorum,zaten bu bizim toplumsal sorunumuz,herkes yaptığı işe saygı duyup işiyle alâkalı kişisel bilgi ve donanımını yükseltmeye çalışsalar bunları konuşuyor olmayız malesef.

Ben tüm parçaları ordan aldım. Geçenlerde işlemci soğutucusunu başka siteden aldım. Adamlara sordum getir takarız dediler. Ama sen çoğu parçayı oradam almamişsın. Toplamama ihtimalleri var.
Bizim biradakı Bornova şubesi gerçekten ilgili bence. Bilgisayarımdaki parçaları seçmeme yardım eden adam beni hala hatırlıyor gittiğimde selamlaşıyorum. Ve bilgisayar toplarken gerçekten iyi parçalar seçmeye yönlendiriyorlar. Rampage PSU alıcaktım adam bana bu PSU lar dandik diyip TT önerdi.:)

Ben bir ara ekran kartı,PSU,ram falan alacaktım. Siz montaj yapıyor musunuz dedim. Yapmıyoruz dedi. Mesuliyet kabul ederseniz kağıt imzalayarak montaj yaparım demişti Pelican mall daki vatan bilgisayar.

Adama gidip bu telefonun işlemci Nm sordum adam bana ekran gövde oranının %95 olduğunu söylüyor. Zaten iki nilgiside yanlış.
Toplamazlar. Zaten kendi yerindeki adamlar bile hatalı topluyor. Geçen Anakart'ta Ram soketi yerine Ekran kartını sokmaya çalıştı. Zaten en az Lise mezunu istiyorlar. Ne beklersin ÜNİ okumamış teknoloji cahilinden.
Üniversite okumak teknoji bilgisimi katıyor insana, işletme okuyan bilgisayarmı topluyor gözü kapalı bence insanları boşa küçümsüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı