Vatan Bilgisayar Fiş Tarihi İstenilen Tarihte Yaptırılabilir mi?

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan Asus FX503VD laptopunu alacağım. Tarihi de 19 Mayıs'a denk getireceğim. Sorum biraz işsizlik olarak nitelendirilebilir. :) Ben fişte olan saatin 19.19 olmasını istiyorum. Hani, 19 Mayıs 1919 gibi olsun diye. Sorum şu, acaba fişi istediğimiz saatte kesebilirler mi, yoksa aldığımız zaman mı kesiyorlar bunu soruyorum. Bu arada Eskişehir şubesine gideceğim. Bilen varsa yazı versin şimdiden sağ olun.

Düşüncenize saygı duyarım ve işsizlik diyebilirsiniz demiştim. Ancak gereksiz çok kabaca oldu bence. Yani 19 Mayıs'a denk getirip 19.19'da fiş istemek gereksiz değil. Bu arada tarih 19 Mayıs olacak ancak saat değişecek.

Mantıklı yorumlamak gerekirse mağaza kasalarının da saat ayarı var ve bu bizim saatlerimizle uyumlu. Mağazadaki kasiyer bu isteği yerine getiremeyecektir. Kasa saatini değiştirmek yetkisini aşar. Hatta kasalar merkezi yönetimli olabilir, yani saati değiştirmek mümkün olamayabilir. Fakat fişin illa o saatte olması gerektiğini söylerseniz o gün o saatte alışverişi yapıp, o gün o saatte fişi yazdırmalarını rica edebilirsiniz.

Hocam almadan 1 hafta önce gider rica edersin senin kaydını alır bekletirler. Günü geldiğinde direk reyondakinden(Birkaç gün önce rica ettiğin olursa iyi olur.)malzemeyi alıp kasaya gidersin.(Kasada ki görevliden de rica etmen gerek önceden.)Saat gelince keser ve mutlu son:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı