eğer win 8 kullanacaksan Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - TechnopatArkadaşlar merhaba, ben bilgisayarımı Vatan'a götürüp format attırmak Driver'ları ve oyunları yükletmek istiyorum. Götürsem yaparlar mı? Yaparlarsa kaç TL'ye yaparlar? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kanka boşa para verme internette detaylı bir şekilde bulabilirsin öncelikle Windows mu kullanacaksın.
Eğer Win 8 kullanacaksan Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat
Eğer PC yeni ise.
Yeni Sisteme Windows 10 ve Sürücü Kurulumu Rehberi
Ankara'da iseniz ben yapıyorum bu işleri. Grafik tasarım ve bilgi işlem konusunda çalışıyorum bireysel olarak.
Eki Görüntüle 619435 Eki Görüntüle 619434
Diğer konuda dedim çocuğu (yani seni) boşuna uğraştırmayın 8 GB RAM ilavesi yapsın sorunu kalmayacak diye şimdi neyle uğraşıyorsunneyse geçmiş olsun. Bu arada mağazadan mağazaya değişiklik gösterir ancak yaparlar.
Siyah ekran sorunu çözüldü mü?Maalesef istanbuldayım.
Format attırdım Driver'ları sorunsuz kurdum şimdi oyunlar yükleniyor ramide 2 gün sonra alıyorum dediğin şey hala geçerli mi yani RAM'i alsam hala sorun düzelir mi?
Siyah ekran sorunu çözüldü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.