Vatan Bilgisayar Gebze Şubesi

Makaleler
12
Yer
İzmit
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere Vatan Bilgisayar 10'dan fazla yeni şube açacaktı ve bunlardan birini de Gebze'ye açmayı planlamıştı ve Gebze şubesi 31 Mayıs'ta hizmete açılacak. 3 gün boyunca %25 indirim ile açılacak mağazanın adresini veriyorum (Alttaki resimde mevcuttur.)

EeHiwcy.png

Basından Bir Haber: Gebzede Vatan Bilgisayar açılıyor haberi

O kadar ufak işleri oradaki dükkanlardan da halledebilirsin. Kargo sorunsuz getirir, gözünle değil de internetteki videoları izlersin :D

"Yok ben elleyecem" diyorsan yapacak bir şey yok :D

O kadar ufak işleri oradaki dükkanlardan da halledebilirsin. Kargo sorunsuz getirir, gözünle değil de internetteki videoları izlersin :D

"Yok ben elleyecem" diyorsan yapacak bir şey yok :D

Yok abi ya buradaki telefoncular dandik markalar satıyor. CartMobile, CurtMobile... Poşetten jelatin gibi. :D

Yok abi ya buradaki telefoncular dandik markalar satıyor. CartMobile, CurtMobile... Poşetten jelatin gibi. :D

Haklısın, en son bir telefoncuda jelatin taktırmıştım telefonuma. Bir kabarcık vardı, kullandıkça geçer dedi.

Telefonun rengi kaçtı kullanılmaktan :D Hala kullandıkça geçer diye bir umut bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı