1 hafta önce Söğütözü şubesinden aldım. Zaten orası ana şube olarak geçiyor biliyorsunuz ki. Montaja başlandı dendiler 20 dakika sonra telefon çaldı. Ürününüz hazır gelip alabilirsiniz dediler. Gittim kutuların hepsini vs. verdiler. Kasayıda kolisine koymuşlar neyse arabaya yükledim eve getirdim. Kutu açılım video'ları felan izlemiştim tıpa tıp aynı poşetler mi felan diye tek tek oturup inceledim. Birde alırken zaten ürünlerin açık yerde duranlarından değil de arka vitrin bölümünde ki kapalı kutululardan seçip seçip kasaya götürmüşlerdi. Açıklar camlı vitrinde duruyordu. Montaj kısa sürede gayet güzel yapılmış yani problemi yoktu aletin halada kullanıyorum full oyun vs. hiçbir sıkıntısını görmedim. Söğütözü iyidir yani ama genede gidip adam kutuları nerden alıyor, parçaları nerden çıkarıyor eleman iyi mi, konuşması vs. güvenilir mi onları anladıktan sonra montaj bölümüne gözünün önünde götürüyorlar zaten gözünün önünde de takıyorlar. Hepsini takip edersen içinde herhangi birşey kalmaz ama ben diğer türlü de problem olacağını sanmıyorum.