Vatan Bilgisayar Güvenilir mi?

Valla ne olur ne olmaz diye ben eğer pc toplamayı bilmiyor olsaydım pc toplama videolarına bakarak toplardım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu da düşündüm zaten bir çok PC toplama videosu izledim kendime de güvenim yok değil. Ancak @KadirCinoglu arkadaşın da dediği gibi arızalı filan çıksa siz monte ettiniz diyip savuşturabilirler. En azından onlar monte edince bir nevi benden sorumluluk kalkıyor.

Aynen. Daha önce bende ürün aldım ve rezilliktir teşhir ürünü çıktı. Sıfır kutu olarak gözüken şeyi açtığımda içinde başkasının adına fatura mevcuttu Ancak arkadaşında dediği gibi toplama işlemi yapılırken KUTUSUNU GÖZÜNÜN ÖNÜNDE AÇSINLAR

İfadeler: BpK
Orda evet Asus ve MSI çalışanları mevcut zaten bazıları direkt t-shirt felan giyiyor. Sorduğumda Asus yada MSI satış elemanıyım tarzı şeyler söylemişlerdi. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum için rahat olsun

Vatanı eskisi kadar beğenmiyorum. 1 tane Hdd sipariş ettim adamlar bir tane karton kutunun içine koymuş tangur tungur gelmiş alet. Hdd'ler hassas cihazlar oldukları için kargoda gelirken sağa sola çarpmaması gerekir. Yani olması gereken güzel bir şekilde paketlenmesidir, kutunun içine gazete kağıdı benzeri kağıtları doldurursunuz ki kutunun içinde hareket etmesin. O yüzden vatan'ı önermiyorum ben, bazen bu şekilde çok özensiz davranabiliyorlar. Mesela sanalmarketim'in paketlemesinin çok iyi olduğunu duydum, ekşi'den yorumlara bakarak benzer sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. Vatan'ın tek avantajı bulunduğunuz yerde vatan şubesi varsa garanti işlemlerinde kolaylık sağlamasıdır başka da bir numarası yok.

Son düzenleme:

Öyle bir halt yiyemezler. Bozuk malı mecbur geri alacaklar. Hem de cayma hakkınız var. 15 gün içinde aldığız malı iade edebiliyorsunuz " memnun kalmadım " diyerek [emoji2]

İstedikleri gibi yerler. Kutuyu açtıktan sonra herşeyi sen üstüne alıyorsun. Bilmeden yanlış bilgi verme, eğer kutuyu açmazsa 14 gün içinde çayma hakkı var.

2 gün kullandım vatandan aldım iade için gittim 2 dk iade gerçekleştirdim. Parça uymadı bir tanesi ellerinde yoktu bende hepsini iade ettim sıkıntı çıkmadı.

İstedikleri gibi yerler. Kutuyu açtıktan sonra herşeyi sen üstüne alıyorsun. Bilmeden yanlış bilgi verme, eğer kutuyu açmazsa 14 gün içinde çayma hakkı var.
Bilmeden konuşan sensin.
Bizzat ben birşey alıp geri iade etmiştim bi sebepten, kutusunu açtığım kullandığım birşeyi.
Birşey yazarken önerirken tavsiye ederken 2 kere düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…