Vatan Bilgisayar hazır sistem önerisi

Kursadd

Kilopat
Merhaba.

Vatan Bilgisayar'dan hemen teslim oldugu icin bugün ya da yarın sistem almak istiyorum. ( 3 taksit vade farksız )
Gaming.gen.tr de 6 taksit vade farksız mevcut ancak 3 gün hazırlanma süreci veriliyor.
Sadece kasa + soğutma için bütçem 35-37k ileride upgrade yapabileceğim beni 4-5 yıl götürse yeter.
Genel olarak FPS oyunları oynamaya calısıyorum + hikaye tabanlı oyunlar.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba.

Vatan Bilgisayar'dan hemen teslim oldugu icin bugün ya da yarın sistem almak istiyorum. ( 3 taksit vade farksız )
Gaming.gen.tr de 6 taksit vade farksız mevcut ancak 3 gün hazırlanma süreci veriliyor.
Sadece kasa + soğutma için bütçem 35-37k ileride upgrade yapabileceğim beni 4-5 yıl götürse yeter.
Genel olarak FPS oyunları oynamaya calısıyorum + hikaye tabanlı oyunlar.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

INTEL I5 14400F - RTX 4060 8G - H610M-R-SI - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SSD ile Soğutucu ekleseniz bu size yeter hocam.

Bu fiyat aralığında tek mantıklı sistem şuan için bu.

Bu fiyat aralığında tek mantıklı sistem şuan için bu.
RAM'i 2x8 olanı yapmanız tavsiyemdir.

Daha yeni bunu aldım.
Bu kart Türkiye içinde sadece burda gördüm. Performans testini merak ettim. Gelince paylaşırsanız sevinirim. Güzel duruyor baya.

Merhabalar tekrardan bir kaç gün içinde bütçeyi biraz daha yükselttim ve yeni sorular ile geldim :) şimdiden teşekkürler.

Aşağıdaki resimde olan sistemlerden hangisini almak daha doğru?
Ne eklemeliyim? Neyi düzeltmeliyim?
Soğutucu almam gerekir mi? Soğutucu önerisi verir misiniz?
2k monitör de almayı düşünüyorum bir problem yaşarmıyım? Kasa için bütçe 42-43k teşekkürler.
Soldaki sistemde ekran kartı değiştirmek isteyince 4070 ekran kartına -5000₺ yazıyor dikkat etmenizi rica ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240902_190138.jpg
    IMG_20240902_190138.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2024-09-02-19-10-25-633_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-09-02-19-10-25-633_com.android.chrome-edit.jpg
    224,6 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı