Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Vatan Bilgisayar itiraz gibi bir sorun çıkarmazsa avukat tutmanıza gerek yok ki gidin paranızı alın. Mesela bende sonucu bekliyorum aldığım laptopu mağazadan almıyorum orda bekliyor.

Benimki MediaMarkt ve kullandirmadiklari cayma hakki ile ilgili idi. Yani urunu bana geri yolladilar, bende su an.

Hani ürünü size geri yollamışlar ya, ben işte onu kabul etmemiştim. Dedim onlara ben neden kasan bir oyuncu laptopumu evime tekrar alayim dedim almadım 2 aydır mağazada depoda. Karara göre alacağım THH'nin. Benim size dediğim şu THH sizin lehinize karar verdiyse avukatlık bir şey yok zaten eğer itiraz falan edip dava açarlar ise eğer avukat tutucaksın. Yoksa normal şartlarda gidip iademi alacaksın.

Evet ben de sizin dediginiz gibi, iade almaktan cekinmistim. Ama Tuketici Heyeti, alin ne olur ne olmaz magdur olmayin dedi. Ben de kargoyu geri cevirmedim.

Su an itiraz ederler mi diye bekliyorum ama zannimca edilecek bir durum yok.

Sikayetvar vb yerlere baktim. Tuketici kararlarini uygulamiyorlarmis. O yuzden, bilgili olmak adina sordum. Kimse benimle iletisim kurmadiginda, izlemem gereken yol icin. Cunku %100 inaniyorum ki, kimse benimle iletisim kurmayacaklar..

Kendileriyle baska konuda defalarca gorusmuslugum var. Musteri Hizmetleri'nin vs de felaket oldugunu dusunuyorum..

Alın ne olur ne olmaz mağdur olmayın ne demek hocam korkutmayın beni konuyu açtılarmı neden mağdur olalim ki depoda duruyordur öylece?

Heyet kararı sonrasında mesaj geliyor SMS ondan sonra götürdüm mağazadan resmini çekip aldılar.

Ben tüm harcamamı geri aldım sadece vekalet ücretimi geri alamadım gerek de olmadı zaten avukatımı artık kendime daimi avukat olarak atadım iyi de oldu yani.

Avukatın bir ekstrası yok tabii icra dairesinde gidip gelirsiniz para yatırırısınız biraz yorulursunuz avukat sizin yerinize harcı hurcu yatırıyor yazışmaları kendi portalından yapıyor siz görüyorsunuz yani siz ne yapıyorsanız odada aynısını yapıyor vekalet ücretini karşı taraftan aldık bir de günlük faiz vs. işledi tabii.

Size önerim vaktim var uğraşırım diyorsanız ve heyet size haklı kararı vermişse avukat tutmanıza gerek yok mesela benim elim gayet güçlüydü ürünü teslim ettim teslim evrağı aldım paramı yatırmadılar en son hacize gidiyordu sahip oldukları araç o zaman verdiler.

2 ay 1 gün sürmüş işte 4 ay dediniz kısa sürmüş.

Ben derim 2 kimisi 1 yıl sürer heyet yoğunluğuna göre firmaların artık kararları sallamadığını düşünürsek.

Genel olarak herkesin 2-3 ay içerisinde sonuç geliyor. Sizde de öyle olmuş zaten.

Benimki MediaMarkt ve kullandirmadiklari cayma hakki ile ilgili idi. Yani urunu bana geri yolladilar, bende su an.

Ürün sizde kalsın kullanmayın çizik cart curt olmasın firmanın red cevabını heyete sunun.

Genel olarak herkesin 2-3 ay içerisinde sonuç geliyor. Sizde de öyle olmuş zaten.

Forumda 6 ay bekleyeni de gördüm.

Ürün sizde kalsın kullanmayın çizik cart curt olmasın firmanın red cevabını heyete sunun.

Forumda 6 ay bekleyeni de gördüm.

Fiyata göre bile değişen bir şey. Ama bizim gibi laptop şikayetinde bulunanların o kadar beklediğini hiç görmedim. Hep 2-3 nadir4 gördüm. İstisnalar olabilir 4 gibi.

En ayar olduğum çocuk gibi müşteriyi kale almıyorlar ürünü teslim ediyorsunuz değil parayı geri vermek icrayı sallamıyorlar ta ki hacize gelene kadar parayı hesabınızda görmeden ibraname vs. İmzalamayın tavsiye niteliğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…