Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Israrla ödeme yapıp geri adım atmıyorlar aklım almıyor gerçekten çok merak ediyorum bu olayın sonunu.

Aynen öyle ben de merak ediyorum haciz kesinleşti. Ne bir itiraz var ki neye itiraz edecekler ne parayı yatırdılar ne bir telefon ne bir e-posta hiçbir şey yok. 3-4 güne çözülecek ben inanıyorum artık haciz kesinleşti çünkü.

Haber bekliyoruz.

Vallahi uzadı gitti haciz kararı kesinleşti cevap bekliyoruz şu an icra dairesinden.

Araca haciz koyduracağız arkadaşlar bakalım paramızı nasıl alacağız merak ediyorum.

Son düzenleme:
17" notebook satan başka mağaza yok mecbur bırakıyorlar almak için. Aynı problemleri hepsiburada da yaşayanlar var. Şaşırdım bende. Artık almaya bile çekiniyorum.

17" notebook satan başka mağaza yok mecbur bırakıyorlar almak için. Aynı problemleri Hepsiburada'da yaşayanlar var. Şaşırdım bende. Artık almaya bile çekiniyorum.

Almayın hocam görüyorsunuz ürünü alıyorlar parayı vermiyorlar hacize kadar bekleyip sonrasında avukatlarını devreye soktular ben YouTube'da bunların hepsini paylaşacağım şu iş bitsin. Neymiş ibraname ye imza atacakmışım almadığım paraya neden imza atayım atmış olsam şu an hiç şansım yoktu.

Para icra dosyasına yatırıldı arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler avukat birkaç güne hesaba geçeceğini söyledi konu ile alakalı YouTube video çekeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı