Herkese Merhabalar. Ben 1 hafta önce gtx770 ekran kartlı bir sistem toplamıştım. O zaman %25 indirim vardı. Yani sistemi alalı 6 gün oldu. Şimdi bugün %30 indirim var şansıma gerçekten çok pişman oldum. Sistemi alırken adama sormuştum.%30 İndirim olacak mı bu hafta falan diye adam olmayacak demişti. Ben de aklına uydum sistemi aldım.
Gerçekten sonradan çok pişman oldum. Eğer %30 indirim bekleseydim aynı fiyata gtx780 alabilirdim. Sizce ileride çok pişman olur muyum ekran kartı için? Gerçekten sistem kursağımda kaldı. Toplam 3600 3700 civarı tuttu.
Yorumlarınız için Sağolun azda olsa İçime su serptiniz. Aslında kasa olarak hep corsair 400r düşündüm ama stoklarda yoktu. Ben de aldım bu kasayı sonra aldım eve geldim. 3 gün sonra 400r stoklara gelmezmi Bendeki Şans belkide Kimsede yok.
Çünkü ramden kısıp ekran kartına verebilirdiniz. Ekran kartını yükseltmeye gene yetmezdi gerçi ama olsun, güzel sistem. Bir zahmet fotoğrafları da paylaşın. Bu arada işlemci soğutucusu göremiyorum. K serisi bir i5 ve Z87 anakartın yanına bir Hyper 212 EVO güzel gider, olması da gerekir.
Bütçeyi Aşamadım. Aşabilseydim alıcaktım ama Alamadım Şuan sıcaklık değerlerim baya iyi sorunum yok Tek aynı fiyata gtx780 alınırdı ya o an içim cız etti