Vatan Bilgisayar İndiriminde alınan i5 4670k sistem

Çağatay Çelik

Hectopat
wbR1Zb.jpg
e24dWA.jpg

Herkese Merhabalar. Ben 1 hafta önce gtx770 ekran kartlı bir sistem toplamıştım. O zaman %25 indirim vardı. Yani sistemi alalı 6 gün oldu. Şimdi bugün %30 indirim var şansıma gerçekten çok pişman oldum. Sistemi alırken adama sormuştum.%30 İndirim olacak mı bu hafta falan diye adam olmayacak demişti. Ben de aklına uydum sistemi aldım.

Sistem Şu Şekilde;

• İ5 4670k
  • Asus Gtx770 Oc
  • Msı g45 Gaming Anakart
  • Haf912 Advance Gx750
  • Gskill 2x8 GB ram
  • Aoc 23.6" E2461Fwh
  • Seagate 1tb hdd
  • Sonra 2 3 adet Fan aldım.

Gerçekten sonradan çok pişman oldum. Eğer %30 indirim bekleseydim aynı fiyata gtx780 alabilirdim. Sizce ileride çok pişman olur muyum ekran kartı için? Gerçekten sistem kursağımda kaldı. Toplam 3600 3700 civarı tuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için Sağolun azda olsa İçime su serptiniz. Aslında kasa olarak hep corsair 400r düşündüm ama stoklarda yoktu. Ben de aldım bu kasayı sonra aldım eve geldim. 3 gün sonra 400r stoklara gelmezmi :) Bendeki Şans belkide Kimsede yok.

Sistemin gayet iyi. Geri iade edebilirsin ekran kartını ve yerine Gtx780 alamaz mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ekran Kartını iade etsem bile fiyat çoğalır çünkü diğer parçalar daha ucuz. Ekran kartında sorun yok sadece diğer parçalar baya ucuzlamış.

- - - Güncellendi - - -

Yok Hocam Belki İlerde. Şuanlık Renderlik İşim yok şuan oyun amacım :) Bazende video editleme.

Çünkü ramden kısıp ekran kartına verebilirdiniz. Ekran kartını yükseltmeye gene yetmezdi gerçi ama :) olsun, güzel sistem. Bir zahmet fotoğrafları da paylaşın. Bu arada işlemci soğutucusu göremiyorum. K serisi bir i5 ve Z87 anakartın yanına bir Hyper 212 EVO güzel gider, olması da gerekir.

Bütçeyi Aşamadım. Aşabilseydim alıcaktım ama Alamadım :( Şuan sıcaklık değerlerim baya iyi sorunum yok Tek aynı fiyata gtx780 alınırdı ya o an içim cız etti :)

- - - Güncellendi - - -

Resimler Birazdan Eklerim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı