Çözüldü Vatan Bilgisayar kasa temizliği yapıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege20

Decipat
Daha fazla  
Vatan'dan sistem almıştım 1 ay önce ne zaman temizlemeliyim ve ayrıca Vatan'ın temizlemek gibi bir hizmeti var mı?

Çözüm
Vatan'dan sistem almıştım 1 ay önce ne zaman temizlemeliyim ve ayrıca Vatan'ın temizlemek gibi bir hizmeti var mı?

Hocam öyle temizleme bakım vs gibi hizmetleri yok 3 tane hazır sistem aldım vatandan 3'ü içinde ayrı ayrı sordum olumsuz yanıt aldım

1 ay için gerek yok ama 4 5 ayda bir temizlersen iyi olur.

Hocam öyle temizleme bakım vs gibi hizmetleri yok 3 tane hazır sistem aldım vatandan 3'ü içinde ayrı ayrı sordum olumsuz yanıt aldım

Çözüm
6 ayda bir toz, yilda bir macun degisimi yaptirabilirsin. Bence Vatan yapar ise anca termal macun alir isen araya kaynatip yapar, ucret odemeden yapacaklarini sanmiyorum.
Yok ücretsiz değil de yapıyor mu diye merak etmiştim belki bilgisayarcilardan ucuza yapar diye.

Temizliği kendinde yaparsın macun değişimini bile kendin yapabilirsin. Macun değişiminden korkuyorsan bilgisayarcıya götür orada bekle hemen yapar zaten. Bırakıp gitme de çalmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı