Vatan Bilgisayar Kutu İçeriği Sorunu

axxiel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün öğle saatlerinde Vatan Bilgisayar'ın Adana şubesinden MSI Z170A Gaming M7 anakart satın aldım. Eve geldim ve kutuyu açtım. MSI logo stickerının olmadığını fark ettim. Geçen sene Gaming 5 modelini almıştım onun içinde de yoktu sticker. Ne yapıyorlar anlamıyorum bu stickerları. Telefondan ulaştım fakat şubeye gitmelisiniz dediler. Müsait zamanımda uğrayacağım ama pek sanmıyorum vereceklerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu logo çıkması gerekiyor. Çıkmadı mı?

MSI_Gamingseries_logo.jpg

Hocam biri alıp iade etmiştir. Stickeri kullanmıştır. Onu da size satmışlardır. Tekrar söylüyorum Vatan'dan alışveriş yapmayın.

[email protected] mail adresine konu ile ilgili detaylı mail atın. Gelecek cevaba göre hareket edin.

[email protected] mail adresine konu ile ilgili detaylı mail atın. Gelecek cevaba göre hareket edin.
Teşekkürler bilgilendirme için. Dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı sanırım.

Maili gönderdim ve az önce cevap geldi. Yetkili benden tekrardan ürünü aldığım şubeye gitmemi ve stickerı istememi söyledi. Ben de vermemeleri durumunda ne olacağını sordum ve kendilerinin göndereceğini söylediler.

Şubeye gittim ve @Asım Demir'in attığı resimdeki rozeti aldım. Bu arada eleman bende 15 tane var dedi. Stickerların ne olduğu anlaşıldı:)

Kutuda koruma bandı gibi bir şey yok muydu? Açma hakları yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı