Arkadaşlar merhaba. Apple desteği aradım. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş o kutuyla değişim veya iade yapılamayacağını. Hakem heyetine gitmem gerektiğimi ve Vatan Bilgisayar'ın müşteri hizmetlerine ulaşmam gerektiğini söyledi. Fakat Vatan'ın müşteri hizmetlerinin işleyişi şöyleymiş; her mağazanın müşteri hizmetleri mağaza numarasıymış. Ardından ben Bolu'daki aldığım Vatan'ı aradım. Kendisi ürünü açık kutu aldığımı ve bunu beyan ettiğim için sadece kutu karıştırma sıkıntısı olduğunu başka bir sıkıntı olmadığını söyleyip. Sadece kutuyu yollamam gerektiğini, kendiside gerçek kutuyu göndereceğimi söyledi. Sonra telefonu ister siz ister biz mağaza olarak garantiye yollayacağız dedi. Hatayı sizin yaptınız, beni uğraştırıyorsunuz dedim ve kapatmak zorunda kaldım.
Arkadaşlar beyan ettim doğru açık kutu olduğunu bile bile aldım. Ama o an inanmış bulundum şuan kıllandım bu imei mevzusundan dolayı. Hakem heyetine salı günü gideceğim. Ne kadar zaman sonuçlanır bilemiyorum. Ayrıca birazdan arayacaklar ne diyeyim sizce ?
Ayrıca apple destek ise şu durumda kendilerinin yetkisi dahilinde birşey olmadığını hakem heyetine gidip yasal yollara başvurmam gerektiğini, eğer yetmezse bir avukatla konuşup bilgi alıp yolumu çizmem gerektiğini anlattı.