Vatan Bilgisayar Mağazadan Alınan Ürünü İade Etmek

Asimetry

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba. Benim bir sorum olacakti. 30 Ocak tarihinde Vatan Bilgisayar'dan ekran karti satin aldim. Acikcasi performansi beni pek etkilemedi. Bu urunu iade edip uzerine para ekleyip, farkli bir urun alma hakkim var midir? Urun magazadan satin alindi.

Mağazadan satın aldıktan sonra bu sebeple hiçbir şeyi iade edemezsiniz, ancak internetten satın alsaydınız 14 gün içerisinde iade edebilirdiniz.

İnternetten yapılan alışverişlerde 14 gün cayma hakkí denen bir şey var. Eğer internet üzerinden almadıysanız da yine de fişiyle beraber gidip sormanızda fayda var.

İnternetten yapılan alışverişlerde 14 gün cayma hakkí denen bir şey var. Eğer internet üzerinden almadıysanız da yine de fişiyle beraber gidip sormanızda fayda var.

Ben modemi geri verdim sen git 14 günü geçirme eğer diretirlerse tüketici mahkemesine vereceğini söyle

Peki bu durumdan nasil faydalanabilirim,
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KAPSAMINDA DEĞİŞİM İŞLEMLERİ (AYIPLI OLMAYAN ÜRÜNLER)
Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ve 6502 sayılı T.K.H.K. çerçevesinde ayıplı olmayan ürünleri müşteri memnuniyeti kapsamında, satın aldıktan sonra 15 gün içinde, aşağıda aktarılan koşullar çerçevesinde ve yalnızca belirtilen ürünleri değiştirebilirsiniz: (aşağıdaki koşulların bir arada bulunmaması halinde değişim yapılamaz)
1. Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullanılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hasarsız, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
2. Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
3. Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
Yukarıdaki koşulların sağlanması durumunda makul süre içinde değişim işlemleriniz sonuçlandırılacaktır.
Ödediğiniz bedel ileriki alış verişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde alışveriş kuponu (gider pusulası) olarak tarafınıza verilecektir.
Kullanilmamis olmasi diyor ama zaten kullanmadan bir fikir sahibi olamayacagim icin bu yazilanlar ustunden hak iddaa edebilir miyim ?
Bkz: Müşteri Hizmetleri - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı