Oradaki toplamayı yapacak olan kişiye göre değişir. Kimisi pek umursamaz baştan sağma toplar yollar seni. ama zor bir şey değil videoları izleyerek sen toplayabilirsin hatta kullanma kılavuzları ile bile toplaya bilisin. Zor bir şey değil yani.
Bu arada Sony AX100 4K video kamera almadan sistem toplamayı düşünmüyorum. Çünkü sistem toplarken en ince ayrıntısına kadar göstermek istiyorum. Aynı zamanda şu nesilde insanların en çok sistem toplama videolarına ağırlık vereceğini düşündüğüm için, 16.000TL'ye sistem toplayıp bunu video şeklinde yapmayı düşünüyorum. Aynı Technopat vatandaşlarımızın kullandığı "İnce detay" net yakınlaştırma yöntemi ve gereksiz sahneleri bölerek muazzam bir video yapmayı düşünüyorum. Ayrıca babam ile birlikte toplayacağız ve bu bağlamda, bence çok değişik ilgi çekici hoş bir video olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Ayrıca video 4K 30 FPS olacak. Bu arada yaka mikrofonuda gerekli olabilir bu sayede en yüksek kalitede yankısız diyaloglarımızı alabilecek.
Kişiden kişiye değişir bu montaj yapma işi. Bence videolardan yararlanarak toplayabilirsin. Sadece Türkçe kaynaklardan değil yabancı kaynaklardanda yararlanmalısın.
Technopat diye bir şey açılmadan çok önce zaten yabancı kaynaklardan yararlanıyordum.
Bu arada sistemde Far Cry 3 Blood Dragon oynuyorum orta ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 30-33 FPS arası oynayabiliyorum ancak oyunun en kolay modunda bile zorlanıyorum. Hayatımda hiç savaş oyunu oynamamıştım. İlk defa güncel bir oyunu oynuyorum. Normal midir zorlanmak sence? Ekran kartım AMD R9 M265X ama 30 FPS bana akıcı gelmiyor orta ayarlarda.
30 FPS akıcılıkta sınır olarak kabul ediliyor diye biliyorum. Zorlanman normal bence ilk defa oynuyorsan. Far Cry 3 zaten sisteme fazla yük bindiren bir oyun. Ayrıca doğada geçiyor. Normaldir. Gene bir oyun rehberi bularak oradan yararlanabilirsin.
İyi oyunlar diliyorum.
Ayrıca savaş oyunlarına aşırı geç başlamamın sebebi babamın bu tarz oyunların beni olumsuz etkileyeceğini düşündüğü için geçmişte birtürlü oynatmamıştı ve oldukça kızıyordu. Bu normal midir? Zaten ekran kartım AMD R9 M265X bu da Masaüstlerinde hesaplı ve performanslı serilerden biri olan AMD R7 250 ekran kartıyla aynı hatta R7 250'den çok hafif daha hızlı yada daha yavaş %2 oranında fark var aralarında sanırım.