Arkadaşlar, tamamen Vatan Bilgisayar' dan bilgisayar toplayacağım ama toplama işini Vatan Bilgisayar elemanlarının eline bırakmak istemiyorum. Sizce, Vatan Bilgisayar montajı yapsa bir sorun çıkar mı ? Yani baştan sağma iş yaparlar mı ?
Hocam Technopat da başta olmak üzere her yerde toplama videoları var, eli tornavida tutan herkes bilgisayar toplayabilir videoları dikkatli izleyin yeter. Hem içiniz de rahat etmiş olur.
Hocam Technopat da başta olmak üzere her yerde toplama videoları var, eli tornavida tutan herkes bilgisayar toplayabilir videoları dikkatli izleyin yeter. Hem içiniz de rahat etmiş olur.
Ben Antalya/Konyaaltı şubesinden toplattırdım, başında durdum toplayanın gayet güzel topladı. Şans işi biraz bide toplayanın başında durursanız işini dahada ciddiye alıyor. Bazı şubeler baştan sağma iş yapabiliyor.
@semerkant Meltem'de oturuyorsunuz demek, Konyaaltına yakın zaten. İstediğiniz ürünü siparişini Konyaaltın'dan verin, tabi Konyaaltı Şubesinde yoksa. Geldikden sonra orada montajlayabilirsiniz. İnternet özel durumunu bilmiyorum fakat şubeye göre 5 - 10 TL artabiliyor.
İntenet özel yazan ürünler varya acaba onları mağazalara gelebiliyorlarmı acaba? mağazadan mağazaya oluyorda, internet özelden mağazaya geliyormu bilmiorum konu mu açsam acaba neyse, verdiğin bilgiler için teşekkürler dostum.