Quirah
Hectopat
Merhaba. Bugün Vatan Bilgisayar'dan Lenovo laptop aldım ve akşama kurulumları falan tamamlayınca ölü piksel gördüm. Hem de ekranın tam ortalarında. İnternette araştırdım bazılarının dediklerine göre bazı monitör markalarında anında değişim oluyormuş ama gördüğüm kadarıyla bu durum sadece monitörlerde geçerliymiş.
Yarın bir gidip şansımı deneyeceğim fakat eğer bu konuda benzer sıkıntı yaşayan varsa net cevap alayım diye konuyu açıyorum. Vatan Bilgisayar ölü pikselli laptopa değişim yapar mı? Servise gönderilmesiyle falan uğraşmak istemiyorum çünkü ölü piksel olduğu bariz. Servisle zaten istesem de uğraşamam çünkü iki gün sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Benzer deneyim yaşayıp, yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok makbule geçer.
Yarın bir gidip şansımı deneyeceğim fakat eğer bu konuda benzer sıkıntı yaşayan varsa net cevap alayım diye konuyu açıyorum. Vatan Bilgisayar ölü pikselli laptopa değişim yapar mı? Servise gönderilmesiyle falan uğraşmak istemiyorum çünkü ölü piksel olduğu bariz. Servisle zaten istesem de uğraşamam çünkü iki gün sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Benzer deneyim yaşayıp, yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok makbule geçer.