Vatan Bilgisayar-OEM I3 12100F RTX 3060 Sistem alınır mı?

Güzel sistem ama babam oradan almamı istemiyor montajı vatan yapmıyor diye biliyorum kendi ürünü olmadıkça eğer yapıyosa alırım. (Mediamarkt veya teknosada yapıyorsa alabilirim)
Hocam montajlı mı istiyorsunuz yoksa demonte bir şekilde mi? İkisi de mevcut sdn-premium sistemde.

Bazen bayağı uyguna sistemleri oluyor.

i512400F ASUS ROG STRIX RX 6750 XT sistem vardı alacaktım 1 aya kaldırdılar üzüldüm çok güzeldi.

Hocam montajlı mı istiyorsunuz yoksa demonte bir şekilde mi? İkisi de mevcut sdn-Premium sistemde.

Montajlı gelmesini istemiyorum bir şey olur falan babamda aynı düşüncede burada yaptırmayı düşünüyoruz bodrumda yaşıyorum güvenebileceğim Teknosa, MediaMarkt, vatan var.

INTEL I5 12400F - ASUS DUAL RTX3060OCV2 - PRIME H610M-K CRUCIAL 500GB SSD- 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistem biraz daha güzel bence. Asus ekran kartı konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum bunu almayı düşünüyorum, Birkaç değişiklikle.

Son düzenleme:
i512400F ASUS ROG STRIX RX 6750 XT sistem vardı alacaktım 1 aya kaldırdılar üzüldüm çok güzeldi.

Montajlı gelmesini istemiyorum bir şey olur falan babamda aynı düşüncede burada yaptırmayı düşünüyoruz bodrumda yaşıyorum güvenebileceğim Teknosa, MediaMarkt, vatan var.

INTEL I5 12400F - ASUS DUAL RTX3060OCV2 - PRIME H610M-K CRUCIAL 500GB SSD- 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistem biraz daha güzel bence. Asus ekran kartı konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum bunu almayı düşünüyorum, Birkaç değişiklikle.
O paraya 3060Tİ sistem alabilirsin çok rahat. Paran boşa gider söyleyeyim bunu aldigin an haberin olsun.

O paraya 3060 Ti sistem alabilirsin çok rahat. Paran boşa gider söyleyeyim bunu aldığın an haberin olsun.

3060 Ti sistem bulamadım hocam 20k ya 20k olsa bile SSD'yi falan yükseltince geçer. Bir de güvenerek montajlatacak yer yok vatan MediaMarkt Teknosa hariç. Kendim montajlamak ya da montajlı getirtmek istemiyorum bir şey olur diye 3060 da yeter diye düşünüyorum Intel HD 620 kullanıcısıyım bayağı rahatlatır.

3060 Ti sistem bulamadım hocam 20k ya 20k olsa bile SSD'yi falan yükseltince geçer. Bir de güvenerek montajlatacak yer yok vatan MediaMarkt Teknosa hariç. Kendim montajlamak ya da montajlı getirtmek istemiyorum bir şey olur diye 3060 da yeter diye düşünüyorum Intel HD 620 kullanıcısıyım bayağı rahatlatır.
i512400F ASUS ROG STRIX RX 6750 XT sistem vardı alacaktım 1 aya kaldırdılar üzüldüm i512400F ASUS ROG STRIX RX 6750 XT sistem vardı alacaktım 1 aya kaldırdılar üzüldüm çok güzeldi.

@xDraco Gigabyte eagle 3060 olan sistem mi daha iyi yoksa ASUS Dual 3060'lı mı 2'si arasındayım. Vatan montajlasa sitelerden bulur alırımda yapmıyolar kendi mağazasından olmadığı sürece diye biliyorum.

RAM'leri 32 GB, SSD'yi Team Force 1TB, ekran kartını ROG STRIX, anakartıda Prime yaptım bunu da alabilirim.

Sen bilirsin dost keşke acele edip 17k ya 6750XT sistemi alsaymissin.

Her gün 10 kere bakıyordum ilk fiyatı 40k yaptılar sonra kaldırdılar. Arkadaşın attığı RX6750'li sistemde de aynı kart seçeneği var RAM'i 32 GB SSD'yi 1 TB yapıp onu alabilirim. Vatanla konuşup yaparlarsa onu alacağım montajlı olunca ekran kartı takılımı geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı