Vatan Bilgisayar OEM sistem alınır mı?

Merhaba, bu sistemi yakınımdaki mağazadan teslim alabiliyorum. Sizce F/P olarak başka özelleştirmem gereken parçalar var mı, yoksa bu haliyle kullanışlı olur mu? Taksit imkanı olması beni cezbediyor. Teşekkürler.
Ramler çok kötü abi cl46 nedir ya. Ramleri bütçe yetiyorsa Crucial Pro yap soğutucu da koymamışlar aynı şekilde soğutucuyu da Cooler Master Hyper 212 Black yap. Sanırım totalde 50 bini buluyor. Zaten 5060ti fiyatına düzgün bir 5070 sistemi beklemeyin.

Soğutucuyu ayrı almanı ve Thermalright Peerless Assassin 120 SE almanı öneririm zamanında herkes bunu övüyordu işlemcim daha 70 75 dereceyi geçmemiştir termal macun bile yenilemedim.

RAM'ler çok kötü abi CL46 nedir ya. RAM'leri bütçe yetiyorsa Crucial Pro yap soğutucu da koymamışlar aynı şekilde soğutucuyu da Cooler Master Hyper 212 Black yap. Sanırım Total'de 50 bini buluyor. Zaten 5060 Ti fiyatına düzgün bir 5070 sistemi beklemeyin.

RAM'leri değiştiriyorum stoklarda zaten sistemdeki RAM'ler yok.

Soğutucuyu ayrı almanı ve Thermalright Peerless Assassin 120 SE almanı öneririm zamanında herkes bunu övüyordu işlemcim daha 70 75 dereceyi geçmemiştir termal macun bile yenilemedim.

Hemen bakıyorum önerilerinize. Bütçe olarak 55-60 civarına kadar esneyebiliyorum normal şartlarda. Ama bekleme gibi bir lüksüm yok işimden ötürü o yüzden yakınımdaki sistemlerden en hızlı en iyisi şeklinde ilerliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı