Vatan Bilgisayar PC Montajı Yapıyor Mu?

Eğer öyleyse bizim iş sıkıntılı, işletim sistemini de satın almayı düşünüyorum çünkü. Yani mesele özen gösterip göstermemelerinden öte bir şey. Benim amacım kendi bilgisayarımı kendim birleştirmek. İnternetten siparişi verirken not girme özelliği var mıdır, "Siz birleştirmeyin, parça parça gönderin." diye yazayım?

Eğer internetten alırsanız zaten parçalar birleşik halde gelmez. Teker teker gelir. Siz birleştirirsiniz. Tüm ayarları siz yaparsınız.

Mağazaya gidip sistemi aldıktan sonra rica ederseniz yapıyorlar diye biliyorum. Ama siteden siparişi toplayacaklarını hiç sanmıyorum.

İnternet üzerinden yaptığınız siparişler (özellikle birleştirmelerini rica etseniz bile) parça parça geliyor çünkü parçalar stok drumuna göre farklı farklı yerlerden geliyor.

Bir bakıma güzel birşey çünkü parçaların kutularının daha önce açılmadığından emin olabiliyorsun.

İşin kötü yanı ise, mesela çarşamba mesai saatleri dışında verdiğim sipariş, kasa hariç, perşembe günü kargoya verildi ve cumartesi günü elime ulaştı, ama kasayı kargoya vermesi gereken şube perşembe ve cuma kargoya vermedi (artık stokta mı sıkıntı var yoksa üşendiler mi bilemiyorum) ve araya haftasonu girdi. Elimde herşey var ama kasa olmadığı için toplayamıyorum, kasa da kim bilir ne zaman gelir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı