Vatan Bilgisayar R5 5500 GTX 1650 sistem alınır mı?

bynarex

Picopat
Daha fazla  
Bütçem 16 bini aşamıyor bu yüzden RTX 4060 gibi sistem alamıyorum.
Parçaları nasıl, RAM markasını hiç duymamıştım ama RAM'in sorun çıkaracağını sanmıyorum.
SSD Crucial berbat bir SSD değilse yükseltmemeyi düşünüyorum.
Kasa MSI MAG Forge M100a D60 ise MSI olduğu için hoşuma gitti ama forumdakiler MSI olmasına aldırma kötü diyor.
AMD R5 5500 - GTX 1650 GAMING - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
FIyat yuksek geldi. Bu fiyat bandinda sari sitede ikinci el bir asus rog ally dusunebilirsin. Oyun performansi bundan yuksek olur, dusuk olmaz emin olabilirsin. Hem istersen monitor veya tv de istersende el de (boyle bir konfor yok) oyun oynayabilirsin.

FIyat yuksek geldi. Bu fiyat bandinda sari sitede ikinci el bir asus rog ally dusunebilirsin. Oyun performansi bundan yuksek olur, dusuk olmaz emin olabilirsin. Hem istersen monitor veya tv de istersende el de (boyle bir konfor yok) oyun oynayabilirsin.
Brave GTX1650 | AMD Ryzen 5 3600 | 16 GB DDR4 | Colorful GTX 1650 4 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hocam ben 3 yıl sonra üniversite için laptopa geçmeyi düşünüyorum zaten, bu sistemde anakartı MSI yaparak alsam belli bir zaman sonra kasayı(psusuyla) değiştirsem daha uygun olur mu yada beni 7 yıl idare ederse sarı siteden 15k Asus tuf gaming r5 GTX 1650 Laptop alsam nasıl olur?

İleride Mutlaka PSU'yu Değişin.
AMD ekran kartı sıkıntı yaşatır diye duymuştum içimde bir şüphe oluyor.

Brave GTX1650 | AMD Ryzen 5 3600 | 16 GB DDR4 | Colorful GTX 1650 4 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hocam ben 3 yıl sonra üniversite için laptopa geçmeyi düşünüyorum zaten, bu sistemde anakartı MSI yaparak alsam belli bir zaman sonra kasayı(psusuyla) değiştirsem daha uygun olur mu ya da beni 7 yıl idare ederse sarı siteden 15k ASUS TUF Gaming R5 GTX 1650 laptop alsam nasıl olur?

AMD ekran kartı sıkıntı yaşatır diye duymuştum içimde bir şüphe oluyor.

RTX 3060 yerine 1650 tercih ettiğinizi bir düşünsenize bu arada AMD kartlarda sorun falan yoktur olursa da çok nadir oluyor.

R5 5500 & GTX 1650 sisteme kesinlikle 15.200 lira vermeyin. Kasa+güç kaynağını BitFenix yapıp 16.500 liraya bunu alabilirsiniz:

Aceleniz yoksa İncehesap Gaming Gecesi'ni bekleyin ya da Vatan Bilgisayar'daki hazır sistemleri günlük takip edin, bu veya buna benzer sistemleri daha avantajlı fiyatlara yakalayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 5500 & GTX 1650 sisteme kesinlikle 15.200 lira vermeyin. Kasa+güç kaynağını BitFenix yapıp 16.500 liraya bunu alabilirsiniz:

Aceleniz yoksa İncehesap Gaming Gecesi'ni bekleyin ya da Vatan Bilgisayar'daki hazır sistemleri günlük takip edin, bu veya buna benzer sistemleri daha avantajlı fiyatlara yakalayabilirsiniz.
Peki hocam yukarıda bahsettiğim 14k r5 3600 GTX 1650 sistem nasıl? (Öneriniz için teşekkür ederim)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı