Vatan Bilgisayar R5 5500 GTX 1650 sistem alınır mı?

Peki hocam yukarıda bahsettiğim 14k r5 3600 GTX 1650 sistem nasıl? (Öneriniz için teşekkür ederim)

Hocam o sistem de 15k'yı aşıyor psu değiştirince(üzerindeki psu çok kötü). Fiyatına değmez yani. Yukarıdaki RX 6600'lü sistemin güç kaynağını FSP yaparak ya da attığım sistemi Bitfenix kasa+psu özelleştirmesiyle alabilirsiniz çok daha fazla performans elde etmiş olursunuz. Nvidia ekran kartı istiyorum diyorsanız bu bütçede sıfır olarak RTX 3050 6 GB'li sistemler var onun da performansı aynı şekilde çok geride kalıyor RX 6600'e ya da ARC A 750'ye göre.

Hocam o sistem de 15k'yı aşıyor psu değiştirince(üzerindeki psu çok kötü). Fiyatına değmez yani. Yukarıdaki RX 6600'lü sistemin güç kaynağını FSP yaparak ya da attığım sistemi Bitfenix kasa+psu özelleştirmesiyle alabilirsiniz çok daha fazla performans elde etmiş olursunuz. Nvidia ekran kartı istiyorum diyorsanız bu bütçede sıfır olarak RTX 3050 6 GB'li sistemler var onun da performansı aynı şekilde çok geride kalıyor RX 6600'e ya da ARC A 750'ye göre.
Tamamdır sağolun bugün gaming gecesimi yoksa rx 6600 mü diye biraz düşünüp alıcağım.

Tamamdır sağ olun bugün Gaming gecesimi yoksa RX 6600 mü diye biraz düşünüp alacağım.

6000 ve 7000 Serisinde o kadar hata yok.
Yine de AMD sevmiyorsanız bir arkadaş Arc A750 sistem atmış onu alın.
Bu devirde GTX1650 ile fazla oyun oynayamazsınız ben ona benzer bir hata yaptım siz yapmayın.

Son düzenleme:
Bu devirde GTX1650 ile fazla oyun oynayamazsınız ben ona benzer bir hata yaptım siz yapmayın.
amd almaya karar verdim hocam attığınız sistem gayet güzelmiş önerileriniz için sağolun.

Hocam bir sorum daha olacaktı
everest psu beni kaç ay götürür 5 ay götürür mü?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı