Vatan Bilgisayar R5 5600 6700 XT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan bangx3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.307
Son attığım monitörde cızırtı sorunu varmış çoğu kişide şu üç monitör arasından hangisini almalıyım?

Hayırlı olsun. Beklemek yerine yakında varsa gidipte alma şansınız vardı.
İki magazada evime yakın fakat internetten alıp magazadan teslim secenegi yok, mail ve whatsapp yoluyla hem itopya hem vatana sordum. Direk gidip alincada fiyat farki olur diye düşündüm

Son düzenleme:
Son attığım monitörde cızırtı sorunu varmış çoğu kişide şu üç monitör arasından hangisini almalıyım?

İki magazada evime yakın fakat internetten alıp magazadan teslim secenegi yok, mail ve whatsapp yoluyla hem itopya hem vatana sordum. Direk gidip alincada fiyat farki olur diye düşündüm
Hayır hocam sadece parçayı değiştirince yükseliyor web fiyatıyla aynı onun dışında bende aldım direk herhangi bir fark olmadı

Kasa internet magazasinda kargoya verilmeyi bekliyor. Ekran karti normalde 11k fakat hazir sistemde 7 kya dusuyor bunuj mantigi nedir peki bilen? Bi sıkıntı olmasin?

Kasa internet magazasinda kargoya verilmeyi bekliyor. Ekran karti normalde 11k fakat hazir sistemde 7 kya dusuyor bunuj mantigi nedir peki bilen? Bi sıkıntı olmasin?
Hazır sistemde 7kya düşüyor derken? Anlayamadım. Hazır sistemlerin amacı bu. Vatanda bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

gelince windowsu nasil kurucam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı