Vatan Bilgisayar Razer mouse servis süreci

Rezanix

Hectopat
Daha fazla  
15 Mart'ta Razer Viper Ultimate faremi Vatan Bilgisayar şubesine giderek servise gönderdim. Kısa süre içerisinde sonuçlanmasını beklerken, beklenenden daha uzun ve oldukça sorunlu bir süreç yaşadım. Yasal süreyi fazlasıyla aştıklarına rağmen sonuçlanmasını beklemeyi tercih ettim. Servis sürecinin sonuçlanması tam 57 gün sürdü. Sonunda, 10 Mayıs'da servisten çıkan iade/değişim raporu doğrultusunda değişim talep ettim. Ancak, ellerinde stok olmadığı bahanesiyle değişim yapmayı reddettiler. Şu anda THH'ye başvurmadan önce bazı önemli konularda sizlere danışmam gerekiyor.

Vatan Bilgisayar'da stokta bulunan ürün: Razer Viper Ultimate "RZ01-03050200-R3G1 Vatan Bilgisayar Ürün Linki

Benim servise gönderdiğim ürün: Razer Viper Ultimate "RZ01-03050100-R3G1

Durumu daha ayrıntılı bir şekilde açıklamak gerekirse, Vatan Bilgisayar'da şu an stokta bulunan fare, benim servise gönderdiğim fare ile aynı modeldir, tüm özellikleri aynıdır, ancak kutu içeriği farklıdır. Razer'in resmi web sitesinde 150 dolarlık fiyatla satılan ürün, bir "dock" cihazı ile birlikte gelirken, Vatan Bilgisayar'da stokta bulunan 80 dolarlık üründe sadece fare bulunmaktadır. Benim için Dock'un çok bir önemi olmadığı için, aralarında 70 dolarlık bir fiyat farkı olsa bile, şu anda stokta olan ve içerisinde dock bulunmayan ürünü talep ettim. Ancak Vatan Bilgisayar, benim servise gönderdiğim ürünün daha zengin içeriğine ve daha yüksek fiyatına rağmen, daha ucuz ve dock bulunmayan ürünle değişim yapmayı reddediyor. Bence ülkedeki enflasyonu kötü niyetle kullanmaya çalışıyorlar. Enflasyon bu kadar yüksek olmasaydı seve seve daha ucuz ürünü verirlerdi.

Bu konuya yazdığım şekilde THH'ye başvuru yapsam nasıl bir sonuç alabilirim?

1684934036049.png

1684935584057.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı