Vatan Bilgisayar rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben MediaMarkt'tan 85 inç televizyon aldım televizyonu özellikle mağazaya söyledim gidip görmek için ne de olsa 300bin TL ilk televizyon mağazada sağlamdı kutusu falan bizzat önümde açıldı ve ben evime kargolanmasını talep ettim kutu evime geldi darbe izleriyle ve ekranında kocaman kırıkla.

Vatandan geçen ay cooler master TD 500 v2 kasa aldım siteden sipariş verip mağazadan teslim aldım böyle ürünleri size tavsiyem gidip görerek almanız aksi taktirde attığınız fotoğraflardaki gibi sorunlar olur kaldı ki pek fazla büyütülecek bir sorun görmedim size tavsiyem anakart işlemci vs bu tarz ürünleri gidip almanız 1.5 ay bekleyebiliyorsunuz ama 1 hafta sonu gününüz olan. Cumartesi yada pazarı ayirip hem gezip hem alamıyorsunuz gidin mağazaya vallahi bak çok seveceksiniz gidin elleyin koklayın ürünleri

Siz biraz hAssassinız biraz da koliler kargoda ezilmiş ve bu durumlar oluşmuş. Bende vatandan ürün aldım bana düzgün ve sağlam geldi. Fakat burada belirten birçok arkadaş gibi ilk kötü değimden sonra keşke mağaza teslimi isteseydiniz. Bir de mağazanın hakkını yememek lazım bu kadar iade ve değişimi kabul etmiş. Nacizhane tavsiyem mağaza teslimi almanız. Bu arada kargo şirketleri çok kötü davranıyorlar gönderilere ama evet Amazon eğer kendi kargo şirketi kolay gelsin üzerinden gelirse kargolar temiz ve eziksiz gelmekte aynı şirket bazen farklı kargo şirketi kullanınca tam tersi oluyor.

Vatan bilgisayar pişmanlıktır. Net !
Şikayetvar sitesine bakın. Millet illallah etmiş artık bu düzenbazlardan. Şöyle adam akıllı kurumsal ve yabancı menşeli bir rakibi olsaydı Türkiye pazarında görürdüm ben onları

Arkadaşlar aldığınız ürünleri almadan önce stok durumunu sorun elinizde var mı diye. Eminim ki sana güzel dostum ürün elimizde yok farklı bir mağazadan getireceğiz demişlerdir. Ha kutulara gelince kargoyla geldiği için birazcık kargocuların insafsızlığı ama kutusu kötü diye içindeki de kötü olacak diye bir durum yok. Sen biraz kendi öfkene yenik düşmüşsün. Keşke başlık açsaydın yardımcı olmak isterdik.

Neredeyse tüm şirketler benzer kargo firmalarını kullanıyor. Yani bunu bir şirkete bağlamak saçma. Ve 10 yıldır bir tane düzgün kargo kutusu görmedim. Burada sorun kargocularda firmalarda değil.

Bir firmanın kargo işlerinden direkt olarak benim sorumlu olduğum dönemlerde ne kadar güzel paketlersem paketleyeyim sıkıntı çıkma olasılığı her zaman oluyordu, patron kameradan benim yaptıklarıma baktıktan sonra bende suç görmeyip anlaşmalı olduğu kargo şirketiyle davalık olmuştu. Anlayacağınız kargo şirketinden kaynaklıda sıkıntı çıkabiliyor.

Biraz hassassın sanırım kutu olayında,paketlemeden vs.Bence internetten alışveriş yapma,direk görerek al.Yoksa zor yani.Amazon’dan alman lazım yada.Onların paketlemeleri baya sağlam ve kaliteli.Adamların burnundan getirmişsin ama tebrik ederim Bu arada dedikleride mantıklı mağaza teslimat seçeneği varsa onu seç oradan al.

diycek bişey yok pc yi fiziki olaral satın al internetten sipariş verince her firmada böyle olay yaşabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…