Vatan Bilgisayar Rezilliği

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi

Ya hocam bırak allah aşkına. Bide çalışan utanmadan benim arkadaşın babasından yardım almış. Siz işlemci soğutucunun üzerinden bastırın bende vidaları takayım demiş. Daha ne deyim. Toplayının kafasımı iyiydi neydi bilemedim.

Durumu Hasan Vatan yada Genel Merkeze bildirebilirsin.

Ancak dediğim gibi; Hızlı alınmak istediğinde, böyle durumlar genelde yaşanılıyor.

Aynen kesin öyledir. Çünkü ben gittim 5 te adam dedi 9 da gel. Bende yarın gelirim diyip çıktım aldığımda sapasağlam kurmuşlardı düzenli bir şekilde.
Durumu Hasan Vatan yada Genel Merkeze bildirebilirsin.

Ancak dediğim gibi; Hızlı alınmak istediğinde, böyle durumlar genelde yaşanılıyor.

İslemci sogutucum yukari bakiyor, yani kasanin tepesine dogru. Hatali degildir di mi?

Bende yaza doğru pc toplapmayı düşünüyorum bileşenleri vatandan alacağım kesinde nereye toplatacağımı bilemiyorum bende bu işlerde acemiyim bilende tanımıyorum

İslemci sogutucum yukari bakiyor, yani kasanin tepesine dogru. Hatali degildir di mi?

Bu şekildeydi hocam. Sıcak havayı içeri veriyordu. Ben tam tersi şekilde yapıp sıcak havayı egzoz fan yuvasının oradan dışarı çıkmasını sağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…