O
Oğulcan Erişti
Ziyaretçi
Sevindim, cok tesekkurler.Üstte ızgara varsa sorun değil. Sıcak hava her zaman yukarda birikir.
Sevindim, cok tesekkurler.Üstte ızgara varsa sorun değil. Sıcak hava her zaman yukarda birikir.
Ekrankartını R9 270 veya R9 270X alasaydı daha iyi olurdu.Cooler Master K350 600W
MSI 970A-G46
Corsair Vevgeance 4GB 1600Mhz Ram
AMD FX6300 İşlemci
HD7870
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
Aynı soğutucuyu bende kullanıyorum ve evet dingiller ters takmış. Bende de CPU kablosu CHA'ya ve PSU'nun altında vida, ana kartın altından vida, işlemci termal macununu sürmeyi unutma, kablo düzenleme vasat olmak üzere sorunlarla karşılaştım.Bu şekildeydi hocam. Sıcak havayı içeri veriyordu. Ben tam tersi şekilde yapıp sıcak havayı egzoz fan yuvasının oradan dışarı çıkmasını sağladım.
![]()
Hangi şube burası?
Alelacele topladıkları belli. Ama bu işten bildiğim kadarıyla bir ücret almıyorlar. Kendi hatalarından bir parça yanmasında.
Benimde ön USB 3.0 bağlantılarını yapmamışlar. Kendim her şeyini söktüm baştan toparladım.
Termal macun sürülmemiş bir kasa elime geçmişti. O arkadaşda vatandan toplatmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.