Vatan Bilgisayar Rezilliği

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 11.584
Bu şekildeydi hocam. Sıcak havayı içeri veriyordu. Ben tam tersi şekilde yapıp sıcak havayı egzoz fan yuvasının oradan dışarı çıkmasını sağladım.

yddMly.jpg
Aynı soğutucuyu bende kullanıyorum ve evet dingiller ters takmış. Bende de CPU kablosu CHA'ya ve PSU'nun altında vida, ana kartın altından vida, işlemci termal macununu sürmeyi unutma, kablo düzenleme vasat olmak üzere sorunlarla karşılaştım.

Alelacele topladıkları belli. Ama bu işten bildiğim kadarıyla bir ücret almıyorlar. Kendi hatalarından bir parça yanmasında.

Alelacele topladıkları belli. Ama bu işten bildiğim kadarıyla bir ücret almıyorlar. Kendi hatalarından bir parça yanmasında.

Allah korudu valla hocam. Arkadaş zaten 10 yıllık bilgisayarından kurtulup bunu aldı. Çocuğun burnundan geliyordu. En çokta power ve HDD ledlerinde zorlandım. Ben zannediyordum ki boşta olan bir kabloyu takmamış. Sonradan öğrendikki kabloları artıyı eksiye, eksiyide artıya takmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde ön USB 3.0 bağlantılarını yapmamışlar. Kendim her şeyini söktüm baştan toparladım.

Bizim arkadaşınınkini de yapmamışlar. Bak şimdi hatırladım. Aldığımızda USB 2.0 kablosu ve USB 3.0 kablosu boştaydı. USB 2.0 taktım. Fakat anakartın USB 3.0 desteği olmadığı için takamadım.

Termal macun sürülmemiş bir kasa elime geçmişti. O arkadaşda vatandan toplatmış.

Allaha şükür onu sürmeyi unutmamış. İşlemci soğutucunun yönünü çevirmekten çok, altındaki işlemciye değen bakırların jilatinini çıkarmışmı onu merak ediyordum. Allahtan onu çıkarmayı unutmamış. Yoksa işlemci yanacaktı. Ama işlemci macununu hep taşırmış. Taşanlarıda sildim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı