Vatan Bilgisayar Rezilliği

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 11.649
Ben'de yazın okul kapandında anakart işlemci ve PSU değiştireceğim. Ben'de İstanbul Suldangazi'de oturuyorum sizin oturduğunuz yeri tam olarak bilseydim size takdırmaya gelebilirdim. :)
Benim akrabalarım orda oturuyor. İsterseniz ben gelirim. Ama kesin gelirim demiyorum :D.

Bende Kayseri vatandan toplattım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Kasa montajını gerçekten güzel yapmış oradaki eleman herhangi bir kablo karmaşası yok kasanın içi çok sade duruyor. Şanslı kesimdenim sanırım ben. :D
Doğru :D.

Arkadaşının topladığı sistemin bellek dışındaki parçalarını topladım. Çalıştığım dönemde topladığım için zorlu bir süreçti. Günde 13 saati buluyordu mesai. Dolar 2 lira olmuştu ben de Eksen bilgisayardan söyledim(1,8 idi o zamanlar). Çalıştığım için sistemi mahallenin bakkalı toplanmıştı. Adam ilk seferde yanlış PCl slotunu çıkarmış, takmamış (İstese de takılmaz) sonra doğru yere takmış. PBE kısmı toz içinde, her görüşümde söverim.

Aslında bir liste oluşturulup konu sabitlenebilir . Pc toplatan arkadaşlar toplattıkları şubeyi beğenip beğenmedikleri hakkında bir liste olabilir. O listeye bakılıp değerlendirme yapılabilir. Yeni pc toplatacak arkadaşlar daha dikkatli olup önlem filan alırlar belki. Ama böyle bir liste oluşturmak doğru olurmu bilemem.

Bende Kayseri vatandan toplattım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Kasa montajını gerçekten güzel yapmış oradaki eleman herhangi bir kablo karmaşası yok kasanın içi çok sade duruyor. Şanslı kesimdenim sanırım ben. :D

Reis bende Kayseri'deyim ne zaman topladın sen sistemini ve eleman kimdi orada toplayan bende toplatacağım da kararsızım şuan kendim mi toplasam orada mı toplatsam diye şimdi yaparken sıkıntı felan çıkar başıma kalır ondan korkuyorum

Reis bende Kayseri'deyim ne zaman topladın sen sistemini ve eleman kimdi orada toplayan bende toplatacağım da kararsızım şuan kendim mi toplasam orada mı toplatsam diye şimdi yaparken sıkıntı felan çıkar başıma kalır ondan korkuyorum

1 ay kadar oldu sistemi toplayalı. Montajı yapan kişinin ismini bilmiyorum, ama sabit bir kişi var montajı yapan sürekli o duruyor. Bugün gene bir alışverişim oldu aynı kişiydi montajı yapan.Eleman işinin ehli sanırım dediğim gibi kasa da bir sorun yok çok şükür bayağı düzenli. Ama parçalar konusunda fazla bilgili değiller. Forumda konunu aç buradaki önerilere göre git elinde bir liste olsun bunları almak istiyorum de. Parçalar stoklarda yoksada 2-3 gün içinde sorunsuz getiriyorlar kargoyla.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı